A Párharc sztárját nem zavarja, ha barátnője más férfiakkal is lefekszik: Akkor sem hagyna el, ha megcsalom

Íme, a Párharc melyik sztárpárjáról derült ki, hogy ők sem a monogámia 100%-ig elkötelezett hívei.

2023. május 31., 08:20

Szerző:

A TV2-n jelenleg hétköznaponként este fut a Párharc című vetélkedő-reality, amiben a csatorna másik realityjeiből ismert Mischinger Péterről és kedveséről, Nyitrai Juditról derült ki egy olyan dolog, amitől a többiek teljesen elképedtek.

Az alábbi adásrészletben hangzik el, hogy Nyitrai Judit mit válaszol arra a kérdésre, hogy neki meg van-e engedve, hogy úgymond azt csináljon, amit akar:

„Nem az, hogy meg van engedve, hanem, hogy ha úgy alakul valami, nyilván... Annyira nem féltékeny, hogy akkor sem hagyna el, hogy ha megcsalom. Nekem is nagyon fura. Sok-sok időbe került, míg egyáltalán megértettem ezt a gondolkodásmódot. Nekem sem sikerült egyből.”

A többiek nyilván nem hallottak még Kandász Andreáról, aki tavaly vallotta be ugyancsak egy TV2-es műsorban, hogy a házassága szintén elhajlási engedéllyel működik, és hüledeznek-hitetlenkednek, szóhoz sem jutnak. Végül (DR BRSné) Béres-Joó Adrienn kérdez rá, hogy jól értette-e:

„tehát ha úgy lenne a szitu, hogy te valakivel félre akarsz lépni, akkor azt mondja a Peti, hogy »mesélj, milyen volt«? Így?!”

Erre Nyitrai Judit megerősíti, hogy neki is fura, de igen, így van. Alább lehet visszanézni a jelenetet.

(Kiemelt kép: a Párharc Instagramja)