5 film, ami garantált telitalálat lesz péntek estére

Ha ezekből a filmekből választ, biztosan nem fog unatkozni!

2022. február 11., 14:48

Szerző:

Péntek estére már annyira elfogy az energiánk, hogy jólesik leülni egy izgalmas, szórakoztató film elé és csak élvezni, ahogy magával ragad a történet. A ma esti választékban olyan filmeket találunk, amelyek tökéletesek a kikapcsolódáshoz, mint például a Barátság extrákkal Justin Timberlake és Mila Kunis főszereplésével, vagy Batman izgalmas kalandja Christian Bale-el a főszerepben A sötét lovag - Felemelkedés című filmben

Háborgó mélység

Viasat3, 23:20 

Egy tengeri kutatólaborban különös munka folyik. Dr. Susan McAlester az Alzheimer-kór ellenszerét igyekszik megtalálni, ehhez pedig cápákon végez genetikai kísérleteket. Úgy tűnik, erőfeszítéseit siker koronázza, ám a génmódosításoknak köszönhetően a cápák szuperintelligenssé válnak. A bajt még tetézi a szomorú tény, hogy egy vihar következtében az állatok kiszabadulnak, és a bázis legénysége ellen fordulnak, rettegésben tartva az embereket.

Anyegin

Duna, 20:45

Anyegint kedvelik az előkelő népek Szentpéterváron, de ő elég furcsa, cinikus és életunt, fiatal kora ellenére. Nagybátyjától egy vidéki birtokot örököl, ám ez az élet csak unalmat tartogat számára egészen addig, amíg meg nem ismerkedik a szomszédja feleségének, Olgának a testvérével, a szépséges Tatjanával. A lány levélben szerelmet vall neki, amit ő hűvösen visszautasít, sőt Olgával kezd flörtölni, ám ennek tragikus következményei lesznek. Anyegin hat évvel később, Szentpéterváron találkozik újra Tatjanával, aki ekkor már a herceg felesége, ám a találkozás mindkettőjük számára felkavaró.

Barátság extrákkal

Super TV2, 22:00 

Jamie fejvadászként dolgozik New Yorkban, és a városba csábítja a menő szerkesztőt, Dylan-t Los Angelesből egy jól fizető állás kapcsán. A megbízó rendkívül elégedett a sráccal, és Jamie érdeklődését is felkelti, ám mivel mindketten szerelmi csalódáson vannak túl így nem szeretnének fejest ugrani egy újabb kapcsolatba. Azaz mégis, de csak mint barátok extrákkal, semmi kötöttség csak szex, és megpróbálják jól érezni magukat. A terv kiváló, ám szépen lassan egymásba szeretnek.

Annabelle 2. - A teremtés

Sony Movie Channel, 23:00 

A babakészítő Samuel Mullins és felesége néhány éve egy balesetben elvesztette kislányát, Annabelle-t, de a gyermek szelleme egy babában él tovább. A szellem gonosz dolgokat tesz, így a házaspár kénytelen elzárni a babát egy szekrénybe, ami a Biblia lapjaival van kitapétázva. Egy napon a házaspár tudomást szerez egy közeli árvaház bezárásáról, ezért felajánlják segítségüket, és hozzájuk költözik néhány kislány a nevelőjükkel. Az egyik gyerek, Janice hamarosan kinyitja a szekrényt és szabadjára engedi a gonoszt…

A sötét lovag - Felemelkedés

Film+, 21:00 

Már nyolc éve annak, hogy Batman felszívódott azok után, hogy magára vállalta Harvey Dent ügyész bűneit, és ünnepelt hősből üldözött rosszfiúvá vált. Már-már úgy tűnik, hogy Gotham a szervezett bűnözéstől mentes várossá vált, de ez nincs így, ugyanis megérkezik a rejtélyes gonosz Bane, és vele a macskajelmezes betörő Selina Kyle, akik teljes káoszt teremtenek. Szerencsére Batman visszatér és felveszi a harcot az ellenséggel, és mindent megtesz újra a város nyugalmáért.

Legfrissebb filmes híreink:

Spielberg és Lucas után a Gyűrűk Ura filmek rendezője lett a harmadik milliárdos filmkészítő

Elhunyt a Vissza a jövőbe digitális effektusainak legendás készítője

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.