5 film a TV-ből, amiről nem érdemes lemaradni ma este

Mutatjuk, mely filmek ígérkeznek ma a legizgalmasabbaknak. 

2022. május 22., 15:14

Szerző:

Igazi színes filmparádéval készültek ma estére a TV-csatornák, ugyanis lesz itt akció, a Legenda vagyok című filmnek köszönhetően Will Smithszel a főszerepben, de lesz ének és tánc is, ugyanis leadják a legendás Freddie Mercury életéről készült filmet, a Bohém rapszódiát, a francia vígjátékkal, a Taxi 4. részével pedig garantált lesz a nevetés. 

Jurassic World: Bukott Birodalom

TV2, 20:00 

Visszatér a Nublar-szigetre Owen, Claire és kis csapatuk, ugyanis épp kitörni készül egy vulkán, ami teljes pusztítást végez. Be kell fogniuk a lehető legtöbb dinoszauruszt, de a legfontosabb, hogy meglegyen Kék, Owen idomított velociraptora. Kiderül, hogy a kísérő zsoldoscsapat nem az ő oldalukon áll, a mentés kizárólag azért történik, hogy a befogott példányokat eladhassák a világ unatkozó milliomosainak. Ráadásul a megbízó birtokán lévő laboratóriumban létrehoztak egy új hibrid fajt, az Indoraptort.

Aquaman

RTL Klub, 20:00 

Arthur megpróbál átlagos életet élni, de ez lehetetlen, ha olyan képességekkel rendelkezik az ember, mint ő. Ráadásul anyja, Atlanna révén ő az elveszettnek hitt Atlantis jogos uralkodója, ám testvére, Orm párbajra szólítja a hatalomért. Orm egy minden képzeletet felülmúló, pusztító háborúra készül a felszíni világ ellen. Arthur megpróbálja megállítani a gonoszt, és Mera, Néreusz király harcos leánya segítségével Atlan szigonyának nyomába erednek, mely a kulcs a trón visszaszerzéséhez.

Bohém rapszódia

Prime, 21:00 

A Bohém rapszódia című film a világhírű Queen együttes és frontembere, Freddie Mercury életét mutatja be. 1970-ben még reptéri csomagrakodóként dolgozott az akkor teljesen ismeretlen Farrokh Bulsara, majd egy koncerten találkozik későbbi együttese tagjaival. Ezt követően teljesen megváltozik az élete, Freddie Mercury néven szakmai és magánéleti válságokon keresztül meghódítja a világot elképesztő hangjával és színpadi jelenlétével.

Taxi 4.

Super TV2, 19:00 

A Marseilles-i rendőrség különleges feladatot kap, ezúttal Gibert felügyelő és ütődött bandája, élükön Émiliennel nem hibázhat. A Belga néven elhíresült bűnöző kikötözve érkezik hozzájuk, és mindössze annyi a teendőjük, hogy vigyáznak rá, míg tovább nem szállítják. Természetesen a Belga átveri a zsarukat és megszökik. A kétségbeesett Émilien azonnal a legjobb barátja, Daniel segítségét kéri, hogy jóvátehesse a baklövést, és elkapják a Belgát, mielőtt még késő lenne.

Legenda vagyok

Viasat Film, 21:00 

Egy gyilkos vírus terjed a Földön, mára Dr. Robert Neville maradt az egyetlen túlélő New Yorkban, és lehet, hogy az egész világon. A járvány egy új fajt alkotott, amely éjjel vadászik az emberre, fékezhetetlennek tűnik, a napfényt viszont nem bírja. Neville folyamatosan kísérletezik az ellenszert illetően, ugyanis hisz abban, hogy meg lehet állítani a pusztulást. Hű társa egy kutya, Sam, ő vajon elég ahhoz, hogy a magány ne vegye el az eszét?

(Kiemelt kép: Shutterstock)