5 film a TV-ből, amely segít átvészelni a forró péntek estét

Jobban tesszük, ha ma este inkább a klíma vagy a ventilátor mellett hűsölünk egy jó film társaságában.

2022. július 1., 15:10

Szerző:

Az utóbbi napok forró, nyári időjárása nem kedvez a kültéri programoknak, még a lakásban is nehéz kellemesem ellazulni és kipihenni a fáradalmakat. De egy hideg üdítő és egy jó film társaságában, mint amilyen A smaragd románca című romantikus akcióvígjáték Michael Douglas főszereplésével, vagy a Felhőkarcoló című akciófilm Dwayne Johnsonnal, könnyebb elviselni ezt a tikkasztó hőséget. 

2012

Viasat3, 21:00 

A maja próféciákban szereplő világvége valósággá válik. Tibet legrejtettebb hegyei között a világ vezető hatalmai titokban már bárkákat építenek azon kiváltságosok számára, akik elég magas beosztású emberek vagy eleget fizetnek. A természeti katasztrófa a várnál hamarabb következik be. Egy fura fazonnak hála, Jackson rájön, mi folyik a háttérben, és mindent megtesz, hogy megmentse családja életét.

Kill Bill 2.

Super TV2, 22:15 

Beatrixnek egyetlen célja van: bosszút állni mindenért. Folytatja a vadászatot, a még életben lévő bérgyilkoskommandó tagjait mészárolja le egymás után. Listáján szerepel Budd, Elle Driver és maga Bill is. Mexikóba utazik, hogy a rejtekhelyén végezzen halottnak hitt gyermeke apjával, egykori főnökével és szeretőjével. Azonban kiderül, hogy lánya mégis életben van.

A titánok haragja

Film+, 21:00 

Tíz éve már, hogy a félisten Perszeusz nyugalomban élhet fiával Héleiosszal. Az istenek azonban nem nyugszanak. Hádész és Árész összefognak Perszeusz apja, Zeusz ellen a hatalom megszerzéséért, sőt még bebörtönzött apjukat, Kronoszt is szabadon engedik, hogy sötétségbe taszíthassák a Föld lakóit. Perszeusznak nem marad más választása, mint apja és a világ segítségére sietni.

Felhőkarcoló

TV2, 20:00 

Will Sawyer valaha az az FBI túszmentőjeként dolgozott, ám ma már felhőkarcolók biztonsági szakértőjeként alkalmazzák. Egy megbízás Hongkongba szólítja, ahol az általa felügyelt épület kigyullad, őt pedig bűnbaknak kiáltják ki. Will igyekszik megtalálni a valódi felelősöket, de nincs könnyű dolga, ugyanis a hatóságok körözik őt, és közben a családján is segítenie kell, akik a tűzvonal fölött rekedtek az épületben.

A smaragd románca

Moziverzum, 18:50 

A közkedvelt romantikus regényíró, Joanna Wilder azonnal felkerekedik, amikor megtudja, hogy nővére fogságba esett Kolumbiában. Egy olyan vad és veszélyes világba csöppen, amire nem volt felkészülve, azonban szerencséjére egy talpraesett kalandor, Jack Colton a segítségére siet, és együtt próbálkoznak a túszmentéssel. A mentőakció mellett egy kincsestérkép megszerzése a tét, és hőseink élete forog kockán, ugyanis rengeteg zsoldos liheg a nyakukban.

Filmes híreink még: 

Hirtelen eltűnt a Besúgó az HBO Maxról

Woody Allen az 50. filmjét forgatja Párizsban – de lehet, hogy ez lesz az utolsó

(Kiemelt kép: Shutterstock)