Hirtelen eltűnt a Besúgó az HBO Maxról

Nem véletlenül történt. A sorozatnézős oldal tudatosan döntött így, viszont elég gyorsan.

2022. június 29., 11:23

Szerző:

Több más sorozattal együtt elérhetetlenné vált a Besúgó című, saját gyártású magyar sorozat is az HBO Max felületén szerda reggel. A jelenség nem egyed: többek között ez történt az ugyancsak sikeres Aranyélet 3. évadával és több más sorozattal is. A Kreatív.hu megkereste az ügyben Pinczés-Pressing Ádámot, az online filmmegosztót megvásárló Warner Bros. Discovery hazai PR-menedzserét, akinek válaszából kiderült, nem véletlenről és nem átmeneti döntésről van szó.

„Az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként zajlik a két platform elemzése és a végső szolgáltatás kialakítása. Ennek a folyamatnak a része, hogy egyes tartalmak lekerülnek a felületekről” 

– mondta el.

A Warner Bros – Discovery ugyanis további részleteket a magyar leánycéggel még nem közölt, ezért a hazai képviselők sem tudnak arról semmit elmondani, az átalakulás következő lépései mik lesznek, ahogyan arról sem, a tartalmak mikor válnak ismét elérhetővé.

A két, nagy sikert aratott sorozat mellett hiányzik még az HBO Maxról:

  • az Időbevándorlók két évada (Beforeigners)
  • az Apanapok (Czech It Out)
  • a Foodie Love
  • az Árnyak 3. évada (Umbre)
  • a Szexi svédek (Lust)
  • és az Eszmélet (Sleepers) is.

 (Kiemelt kép: Képkivágás a Besúgó című sorozatból. Fotó: HBO Max)

Alain Delon békésen hunyt el Douchyban található otthonában három gyermeke és családja körében. A színészlegenda 88 éves volt.