Tóth Gabi újabb kritikákat kapott, de meglepő, hogy ki dicsérte agyon – az énekesnő mindenkinek visszaszólt

Tóth Gabi kapott kritikákat is a Tina Turner-emlékkoncert kapcsán, de a közönség leghíresebb tagja nagyon pozitív véleménnyel volt.

2024. március 13., 11:39

Szerző:

Vasárnap este volt a Tina Turner-emlékkoncert az Erkel Színházban, és az est egyik leghíresebb fellépője Tóth Gabi volt. Az előadásáról az interneten terjedő videóról tegnap írtunk, de most maga az énekesnő is publikált pár képet.

Az egyik komment olyan kreatív helyesírással fogalmazódott, hogy muszáj vagyunk változtatás nélkül idézni, már csak azért is, mert Tóth Gabi maga válaszolt rajongójának.

„Igy meg nöt a hajad ?”

– kérdezi valaki kommentben sírva nevető szmájlik kíséretében. A szmájlizásban legalább nem lehet helyesírási hibákat véteni. Tóth Gabi mindenesetre szintén nevető emojikkal válaszol erre a hozzászólásra:

„most képzeld el!”

Az alábbi poszt pedig magáról a fellépésről tartalmaz felvételeket.

Bár az énekesnő Instáján ritkán olvashatóak negatív kommentek, azért most akad egy-kettő.

„Meggyaláztad Tina Turnert! Ordítottál, mint a fába szorult féreg”

– írja valaki, akit (egyelőre) nem tiltottak ki Tóth Gabi oldaláról.

De az énekesnő őt válaszra sem méltatta, hanem itt is egy kreatívan fogalmazó kommentelőt tüntetett ki a reakciójával, csak ezúttal helyesírási hibák helyett egy csodálatos képzavarban gyönyörködhetünk.

Csúcs! Az irigységnek ez nagyon fájna!

– írja valaki, aki már az előtt kommentelt, hogy eszébe jutott volna, hogy pontosan hogyan is van ez a mondás. Tóth Gabi persze így is értette, hogy mire gondolt kedves rajongója, a következőket válaszolta neki:

„fáj is nekik! De szerencsére többen vagytok, akik nem azok, és szeretettel álltok az emberhez.”

Az énekesnő egyébként a következőket írja a posztjában erről a fellépésről, említve többek között táncpartnerét, a Dancing with the Starsból is ismert Bődi Dénest, valamint a koncert egyik fellépőjét, Király Lindát:

„nagyon szerettem ezt az estét! Meg a táncpróbákat Bődi Dénessel, köszönöm neked a profizmusod, drága Dini! Linda pedig világsztár! Elképesztő hang, karizma és nagyon jó ember! Gratulálok mindenkinek, aki részese volt ennek a csodás emlékkoncertnek! Nektek köszönjük a legjobban kedves emberek, akik eljöttetek és ilyen emelkedett bulihangulatot teremtettetek! Nélkületek nem menne!”

És ez még mindig nem minden a vasárnap estéről, mert a közönség leghíresebb tagja is elkészítette élete első közös fotóját Tóth Gabival. Ő a következőket írja az élményeiről az alábbi posztban.

„A Tina Turner-emlékkoncerten találkoztam Tóth Gabival! Nagyon szeretem Gabit! Őstehetség, fantasztikus énekesnő, igazi energiabomba, empatikus, kedves és jószívű! Örülök, hogy végre elkészült a közös fotónk!”

– írja... máris mutatjuk, hogy ki.

Igen, Kiszel Tündéről van szó, és a mindig mosolygós és dekoratív médiaszemélyiségnek Tóth Gabi szintén válaszolt egy külön kommenteben:

Tünde drága! Nagyon köszönöm neked! Puszi!”

Tóth Gabi hálanyilvánítását Kiszel Tünde egy piros szívvel nyugtázta.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)