Tóth Gabi nagy álma vált most valóra: Pontosan ilyenre vágytam!

Tóth Gabi repes az örömtől, és egy lelkes (de szponzorált) posztban árulta el, hogy miért.

2024. április 29., 10:49

Szerző:

Tóth Gabi nagy örömhírt osztott meg a követőivel a közösségi médiában: bár már jó ideje benne lakik szentendrei családi házukban, egy nagyon fontos része az otthonnak csak most lett készen.

Tóth Gabi pontosan ilyenre vágyott

Tóth Gabi az Instagramon és a Facebookon is megosztotta, milyen lett az új konyhája, egyben persze reklámozva a munkálatokat végző céget. Ez az ugyanis, ami csak most lett kész, és a 36 éves énekesnő már alig várja, hogy itt süröghessen-foroghasson-főzőcskézhessen.

„Amikor megvettem a házam, tudtam, hogy ez egy régi ház és rengeteg munka lesz vele, de úgy voltam vele, hogy majd szépen lassan épül, megújul, viszont az enyém. A konyha volt a legnagyobb vágyam, hogy elkészüljön! És itt van! Alig hiszem el, hogy ez tényleg az én álomkonyhám, mert pontosan ilyenre vágytam! Jó a függönyök még hiányoznak, de majd azt is kitalálom, hogy milyen illene ide a legjobban. Profi csapat dolgozott rajta,akiknek nagyon hálás vagyok! Apa és fia idejöttek, majd pár nap múlva precízen, mindent megcsináltak úgy, ahogy elképzeltem! Köszönöm nektek, L.A. Woodworks, annyira boldog vagyok! Csak ajánlani tudom nektek őket, mert lelkiismeretesek és nagyon profik! Azóta nincs olyan nap, hogy ne főznék valami finomat! Pontosabban remélem, hogy finom – eddig nem érkezett panasz a főztömre”

– ez áll az alábbi posztban, és hiba lenne meglepődni azon, hogy Tóth Gabi konyhája szponzorált azok után, hogy Géczi Beának még a szülése is szponzorált volt.

Tóth Gabi és a lavórban mosdás

Emlékezetes, milyen nagy vihart kavart egy évvel ezelőtt, hogy Tóth Gabi a beköltözésről nyilatkozott (ekkor még úgy volt, hogy Krausz Gáborral közösen fognak itt lakni). Az énekesnő szinte rettegett, mert tudta, hogy nem lesz minden időben kész, és saját bevallása szerint akkor 6 kilót fogyott a stressz miatt.

„Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége és első házalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatása. Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus. Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, le is dobok egy kilót”

– nyilatkozta az énekesnő tavaly márciusban a Story magazinnak. Igazán erős reakciókat Tóth Gabinak az a mondata váltott ki, amiben azt vázolta fel, hogy könnyen lehet, hogy tábori körülmények közé kerülnek majd a kislányukkal a félkész ház miatt:

„Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra.”

A lavórban fürdésről elhíresült nyilatkozatot többek között Osváth Zsolt is rendkívül élesen kritizálta később.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)