Szegedi Fecsó egy képen mutatta meg három kisfiát, köztük Evort – ez köti össze a 3 gyereket

Szegedi Fecsó a Sztárboxban jelentette be, hogy még egy gyermeke születik majd, a baba azóta megérkezett és bátyjai nagyon örülnek neki!

2024. április 29., 10:27

Szerző:

Szegedi Fecsó és Géczi Bea második közös gyermeke április 14-én született meg. Első fiuk születésekor a pár kiment az USA-ba, hogy a baba amerikai állampolgársággal jöjjön a világra, ezúttal azonban egy budapesti magánklinikán volt a szülés, amint az az alábbi, szponzorált posztból kiderül.

Szegedi Fecsó és Géczi Bea nagyon boldogok

Emlékezetes, hogy Szegedi Fecsó tavaly novemberben a Sztárbox című műsorban az RTL-en jelentette be, hogy a párjával ismét babát várnak, majd még ugyanabban az adásban megverte Curtist. Valamivel később a következő meccse már másként alakult, a későbbi győztes, Brasch Bence ütötte ki Szegedi Fecsót, akinek el is tört meccs közben a megplasztikázott orra.

Na de aztán újra minden a helyére került, és a fenti poszttal jelentették be kisfiuk érkezését, benne a következőket írva:

„Boldogságunk határtalan! Végre eljött ez a pillanat, hogy a karunkban tarthatjuk a legkisebb fiunkat! Szeretnénk megköszönni a Liv Duna Medical Center orvosi és egészségügyi csapatának, kiemelten Dr. Paragi Péternek, hogy kisfiunk születése a lehető legnagyobb biztonságban történhetett! Szakértelmüknek, odafigyelésüknek és gondoskodásuknak köszönhetően a legjobb kezekben voltunk, köszönjük a munkájukat!”

Hát így lesz reklám egy kisbaba születéséből.

A büszke apuka vasárnap egy Instasztoriban posztolt közös, 24 óra erejéig megtekinthető képet a három fiáról. Közülük Szegedi Edward Ferencnek az édesanyja Vasvári Vivien, ő, csakúgy mint az egyik féltestvére, szintén az USA-ban született. Edward most lett hat éves, amíg öcce, Elliot másfél éves, és a kicsi Evor két hetes. Igen, a három kisfiút nemcsak az apuka személye, hanem az is összekapcsolja, hogy mindhárman E-vel kezdődő keresztnevet kaptak.

Géczi Bea lányt szeretett volna

A Bors írta meg 2022 szeptemberében, hogy Szegedi Fecsóék első közös gyermeke egy kisfiú lesz. A Blondie néven most már énekesnőként/rapperként is ismert Géczi Beatrixnek már van egy kisfia egy korábbi kapcsolatából, és nyilatkozatának volt egy igen erős kicsengése, amiből úgy tűnik, hogy az influenszer-anyuka jobban örült volna egy kislánynak. A babavárópartival kapcsolatban a következőket mesélte a lapnak:

„a genderpartin egy helikopter aljából szállt fel a füst. A kék a fiút, a rózsaszín a lányt jelképezte. Kicsit csalódott voltam, amikor megláttam a kék füstöt. Már elképzeltem, hogy cuki copfjai lesznek és habos-babos ruhákba öltöztetem. Fecsó előtte azt mondta: Nem, a sas nem csinál verebet. Ő tudta. Viszont kijelentette, hogy két fiút akar és egy lányt, szóval a harmadik majd kislány lesz! Remélem…”

Ezek szerint a most született kisbaba tekintetében már mindkét szülő lányban reménykedett, de a sors közbeszólt: Evor személyében újabb kisfiú érkezett.

(Kiemelt kép: Szegedi Fecsó Instagramja)