Döbbenet a Sztárbox után: Curtis elárulta, milyen üzenetet kapott Szegedi Fecsótól, miután kikapott tőle

Curtis és Szegedi Fecsó bokszmeccsét a Sztárboxban az utóbbi nyerte, a rapper most interjút adott a vereségről.

2023. november 14., 09:00

Szerző:

Két férfimérkőzés volt vasárnap a Sztárboxban, és amíg Pintér Tibor a vesztes fél szurkolóitól kemény kritikát kapott utólag, addig Curtis teljesen más hangot ütött meg az őt legyőző Szegedi Fecsóval szemben. Alább látható a meccs, aminek a második menetében a rapper már nem tudott (vagy akart?) felállni a földről.

Sokan úgy értékelték, hogy Curtisnél az állóképesség hiányzott: erősen indított, de hamar kifulladt. Ezzel az értékeléssel maga a rapper is egyetért, derül ki az RTL.hu-nak adott, nagyobb lélegzetvételű, friss interjújából:

„mondták a bírók, hogy az első menet még az enyém volt. Tipikus lakótelepi stílusban bunyóztam, ott is körülbelül ennyire van idő. Lerendezed 1-2 perc alatt, ha tudod, ha nem, akkor baj van. Nekem pontosan ennyi kell: ha megtámadnának valahol, akkor meg tudjam magam védeni. Én nem bokszoló vagyok. Annyira kevés volt a pihenő az első menet után, hogy amikor szólt Kokó fia, hogy menni kell vissza a ringbe, már tudtam, hogy a második menet lesz a vége a rendezvénynek.”

Curtis beszél arról is, hogy az ellenfelét, Fecsót azért támadták a verekedés után, mert még akkor is ütött, amikor a rapper már a földre került. Ezzel kapcsolatban az üzletember-médiaszemélyiség üzent is Curtisnek, derül ki az interjúból:

„rettentő amatőrök vagyunk, ütöttünk-vágtunk, ahol értük egymást. Nem nagyon voltak itt tudatos ütések. Nekimentünk egymásnak, aztán alakult valahogy. A Fecsót is támadják, hogy akkor is ütött még, amikor már lent voltam a földön, de ez meccs hevében előfordul. Írt is nekem, hogy ne haragudjak, válaszoltam neki, hogy dehogy haragszom! Ez benne van.”

Curtis egyébként nemcsak a Sztárboxban, hanem a The Voice-ban is vesztett a héten: az utolsó versenyzője is kiesett a tehetségkutatóból. Az interjúban erről is beszél, meglátva a dolog pozitív oldalát:

„talán csak azért jó, hogy most nem én lettem a befutó, mert gyakran megkaptam: »a Curtist nagyon tolja az RTL, mindent megnyeretnek vele«. Most végre lekerülhet rólam ez a címke is. Eddig is vállaltam a következményeit annak, ha veszítettem, az élet minden területén. Szerintem egy ember jellemét mutatja az, ahogy a vereséget kezeli.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)