Hatalmas titkot kell őriznie Tóth Dávidnak az Exatlonban az itthon történtekről

Tóth Dávid hétfőn érkezett a Dominikán hónapok óta elszigetelve élő játékosok közé.

2022. február 22., 09:17

Szerző:

Már egyszer parodizálták az Exatlon Hungary All Stars játékosai Tóth Dávid tavalyi realityjét, A nagy Őt, és most, hogy a kajakozó személyesen is megérkezett a vetélkedőbe, újra volt egy jelenet, ami a társkereső műsor rózsaceremóniáját idézte.

Korábban nagy visszhangot keltett a műsorkészítők azon döntése, hogy az exotikus környezetben zajló vetélkedő résztvevőinek nem árulják el, hogy elhunyt Csollány Szilveszter. A sportolók itt ugyanis a külvilágtól elzárva nem értesülhettek az olimpiai bajnok tragikus haláláról, és a szerkesztők nem is szeretnék, hogy erről tudomást szerezzenek, hiszen Csollány Szilveszter nem sokkal korábban ugyanebben a műsorban velük együtt vetélkedett, így a hír különösen megrázó lenne számukra.

A Blikk hívja fel arra a figyelmet, hogy az itthonról most érkezett játékosok, azaz Tóth Dávid és Provoda Jodes tudnak Csollány Szilveszter haláláról (Tóth Dávid posztolt róla, lásd alább), de a fentiek értelmében most kötelesek titkolni a hírt játékostársaik elől. Ezzel számukra minden bizonnyal még nehezebbé válik a verseny, hiszen a titoktartási kötelezettség plusz terhet ró rájuk.

Csollány Szilveszter emlékére

Nehéz életed volt, megharcoltad – így búcsúztatják Csollány Szilvesztert a hazai hírességek

Csollány Szilveszter tüdőátültetésre várt, de nem érkezett időben az életmentő segítség

Videó: így zajlott Csollány Szilveszter gyászszertartása a Farkasréti temetőben

(Kiemelt kép: az Exatlon Hungary Instagramja)