Tóth Andi bűncselekménybe keveredett, kutyája sodorta bele

Tóth Andi és kutyája, Bailey az utóbbi időben elválaszthatatlanok, még vásárolni is együtt járnak. Ebből lett a baj.

2024. július 10., 16:03

Szerző:

Marics Petivel való szakítása óta Tóth Andi és kutyája, Bailey szinte elválaszthatatlanok, így nem meglepő, hogy vásárolni is együtt járnak. Legutóbb azonban az énekesnő majdnem kínos bolti lopási ügybe keveredett másfél éves kiskedvence miatt, amit a Max Rendelünk című YouTube-műsor egyik epizódjában mesélt el – számolt be a hírről a Bors.

Eszerint Tóth Andi a rottweilerével éppen egy kisállatboltban járt, amikor Bailey titokban megevett egy kekszet.

„Elmentünk egy kisállatüzletbe és ott vannak kirakva kis kekszek. Amikor éreztem, hogy feszül a póráz, hátranéztem és láttam, hogy hát kikapott egy kekszet és ott csócsálgatta. De nyilván bevallottam. Mondtam nekik, hogy elnézést, de a kutyám ellopott egy kekszet és mondták, hogy nem baj”

– idézi a Bors az énekesnőt.

„Na ez a különbség egy kutyaboltban az eladók között meg egy hipermarketben, ahol egy szem cseresznyéért elkezdtek kiabálni egy nénivel, mert megkóstolta, hogy jó-e, mielőtt megveszi” – tette hozzá a Sztárban sztár egykori zsűritagja.

Bár mostanában nem énekel, Tóth Andi Bailey-vel megtalálta a tökéletes társat, aki terápiás kutyaként is szolgál számára. A fiatal énekesnő Instagram-oldalán osztotta meg, hogy a kölyökkutyus mindig észreveszi, ha szomorú, és olyankor igyekszik őt felvidítani, emellett a boldogságában is vele együtt osztozik.

„A legjobb barátom. A nagy ijesztő vadállat tulajdonképpen egy terápiás kutya, képzés nélkül. Ha szomorú vagyok, azonnal észreveszi és mindent elkövet, ami tőle telik, hogy újra mosolyt csaljon az arcomra. Ha pedig boldog vagyok, velem örül. Nem ismerek olyan embert, akiben több lenne az empátia, mint ebben a csodás állatban. A legjobb társ a világon”

– írta posztjához Tóth Andi.

Az énekesnő kutyája már sokak számára ismerős lehet, miután az énekesnő rendszeresen oszt meg tartalmakat róla. Tavaly például egy fotót és egy videót posztolt arról, hogyan tanítgatta a kutyát, hogyan gyakorolt vele a kutyaiskolában.

Mint nagyjából bármi, amit Tóth Andi csinál, ez a poszt is ellentétes reakciókat váltott ki a kommentelőkből: volt, aki dicsérte a felelős kutyatartásért, más azonban kevésbé pozitív hozzászólást hagyott a posztban.

„Kedves Andi nagyon tisztellek, kedvellek! Mindig kiálltam érted! Van kutyám is ! De ne így kövessen... Máshogy tanítsd! Ne a lábad között... stb!”

– kommentelte például egy lelkes rajongója. A többség azonban igen pozitív véleményen volt a poszt láttán, és nemcsak azok, akik Tóth Andi külsejére tettek megjegyzést: „egy ilyen határozott és erős nőhöz pont illik ez a kutyus. Mert egy roti is erős és magabiztos társ. Jó páros vagytok. Bailey az, aki mellett boldog vagy, ez átjön...”

(Kiemelt képünkön Tóth Andi. Forrás: Tóth Andi Instagram oldala)