Vasárnapi tévéműsor: íme 5 film a TV-ből, amikkel vidáman zárhatja a hetet

Izgalomból és szórakozásból ma este sem lesz hiány, ha ezeket a filmeket választja. Ajánlónk a mai tévéműsorból!

2022. július 17., 13:54

Szerző:

Csupa jó filmmel búcsúztatják a hétvégét a csatornák, ugyanis többek között olyan filmek közül válogathatunk ma este a tévéműsorból, mint a Valami Amerika című magyar vígjáték 3. része, Pindroch Csabával, Szabó Győzővel és Oroszlán Szonjával, vagy mint A kezdő című vígjáték Robert De Niro főszereplésével. 

Kong: Koponya-sziget

RTL Klub, 20:00 

Egy távoli Csendes-óceáni feltérképezetlen szigetre egy csoport expedíciót szervez. Tudósok, katonák, haszonleső mágnások alkotják a csapatot, és nem is sejtik mire vállalkoztak. A sziget első ránézésre maga a paradicsom, de aki ide belép, az az életével játszik, itt él ugyanis az óriási Kong. Ebben a birodalomban ő az úr, itt nincs biztonságos menedék, lehetetlen élve kijutni innen.

A kezdő

Cool, 20:25 

Az esélyegyenlőség jegyében egy jól menő divatcéghez felveszik gyakornoknak a 70 éves Bent. A férfi a cég pörgős és öntörvényű vezérigazgató nője, Jules mellé kerül, és mint különböző temperamentumú emberek, nehéz megtűrniük a másikat. Ahogy telik az idő kezdik megszokni és jobban megismerni egymást, és Ben már-már apaként segíti át Julest a nehézségeken.

Valami Amerika 3.

Prime, 21:00 

A félnótás Várnai testvérek ezúttal is hamar slamasztikába kerülnek Alex miatt. Egy lopott bélyegért indul a hajsza, amely milliókat ér, nem csoda, hogy a két maffiavezér, Bala és Toni is beszáll a játékba. A fiúkat illetve Balát és Tonit is lekapcsolja a rendőrség, dutyiba kerülnek, így a várandós Eszter és Timi is kénytelen beszállni a nyomozásba, hogy segíthessenek a srácokon. Alex közben persze nem tétlenkedik.

Indiana Jones és a Végzet Temploma

Super TV2, 18:40 

Az ifjabb Henry Jones útja ezúttal egy szegény és elkeseredett indiai faluba vezet, ahol a lakosok könyörögnek a régészprofesszornak, hogy segítsen nekik megtalálni a falu szent köveit és hozza vissza a faluból eltűnt gyermekeket. Indi elképesztő kalandokon keresztül jut el egészen a maharadzsáig, és mindent elkövet, hogy megoldja a rejtélyt. Minden viszontagság ellenére vele tartanak barátai, a vagány Picúr, és a gyönyörű Willie.

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége

Film+, 18:20 

Frodóhoz kerül az Egy Gyűrű, amellyel a legfőbb gonosz, Sauron képes lehet leigázni egész Középföldét. Gandalf megbízásából Frodó Völgyzugolyba indul a tündékhez, ahol bölcs vezetőjük, Elrond Úr dönt a gyűrű sorsáról. A tanács döntése nyomán létrejön a szövetség a bátor harcosok között, akiknek feladata, hogy elpusztítsák a gyűrűt a Végzet Hegyének tüzében. Középfölde jövője az ő kezükben van.

(Kiemelt kép: Shutterstock)