Robert de Nironak is küldtek csőbombát

2018. október 25., 13:07

Szerző:

Jelenleg is vizsgálják azt a gyanús csomagot, amit a hollywoodi filmsztár, Robert de Niro filmstúdiójáűnak,  Tribeca Productions manhattani, Greenwich Village-i címére küldtek - írja a CNN. Az első jelentések szerint a küldemény egy csőbomba, és hasonló ahhoz, amit Soros Györgynek, Barack Obamának, Hillary Clintonnak, demokrata képviselőknek és a CNN szerkesztőségének is küldtek.

A Donald Trump politikáját nyíltan kritizáló színészé az épületben lévő Tribeca Film Center, ahol egy étterem is van. Ő a Tribeca filmfesztivál alapítója is.

Az amerikai elnök a maga részéről elítélte a támadásokat, de igyekezett hangsúlyozni, hogy a gyűlöletet a kereskedelmi média, és hazug hírei,  a „fake news” szítja az országban.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.