A Sztárbox bajnoka titokban megházasodott! – Itt a fotók a lagziról és minden, amit tudni lehet a menyasszonyról

Hatalmas hír a tavalyi Sztárbox egyik bajnokától: Brasch Bencétől!

2024. október 22., 07:53

Szerző:

Két posztot is megjelentetett hétfő este Brasch Bence színész, a 2023-as Sztárbox nehézsúlyú bajnoka ugyanazzal a hatalmas hírrel. Azóta is ömlenek a gratulációk!

Brasch Bence és Gál Réka Ágota összeházasodtak!

Az sem volt nyilvános, hogy eljegyezték egymást, erre Brasch Bence most egy posztban közhírré tette a hatalmas hírt: megvolt az esküvőjük. Hogy pontosan mikor, azt sem tartalmazza az alábbi poszt, mindössze két képet láthatunk az esküvőről, ahol az ifjú pár elegánsan, de azért nem hagyományos esküvő öltözékben látható.

Az esküvőhöz egy sor sztár gratulált már, többek között Ember Márk színész, Torghelle Sándor volt futballista, illetve Szegedi Fecsó üzletember-médiaszemélyiség, aki szintén szerepelt a tavalyi Sztárboxban, ahol Brasch Bence ki is ütötte őt, csontját törve Szegedi Fecsónak.

Van még egy kép egy külön posztban.

Érdekesség, hogy Árpa Attila, aki tavaly szintén Brasch Bence ellenfele volt a Sztárboxban, ugyancsak megnősült idén nyáron.

Ki lett Brasch Bence felesége?

A Blikk azt írja, hogy csak úgy, mint Szoboszlai Dominikék (akik ugye még csak az eljegyzésnél, nem a lakodalomnál tartanak), Brasch Bencéék sem ismerik még egymást régóta, mindössze pár hónapja lehetnek együtt. A feleség, Gál Réka Ágota kolléganője Brasch Bencének, egy darabban játszanak a Vígszínházban, de a színésznő még egyetemi hallgatói státuszban, gyakornokként dolgozik. Gál Réka Ágota 10 évvel fiatalabb Brasch Bencénél, és jelenleg a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója.

Gál Réka Ágota az elmúlt hónapokban néhányszor posztolt közös, romantikus videókat-képeket Brasch Bencével, így a kapcsolatuk egyáltalán nem volt titok. Az alábbi poszt például Spanyolországi nyaralásuknak állít emléket, a felvételek Marbellában készültek augusztus legelején.

Brasch Bence korábban kapcsolatfüggő volt

A színész párkapcsolatairól januárban a Meglepetés magazinnak nyilatkozott, amit érdemes-érdekes most visszaolvasni. Brasch Bence korábban három évig volt Márkus Luca színésznő párja, de végül felbontották az eljegyzésüket.

„Korábban kapcsolatfüggő voltam. És ezt nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a barátságokra is értem. Nekem egyszerűen mindig kellett lennem valakivel. Állandóan kerestem a társaságot ahhoz, hogy jól érezzem magam. Néhány hete, szilveszterkor azonban ez megváltozott. Miután lejátszottam két előadást, hazamentem a lakásomba, kibontottam egyedül egy üveg pezsgőt, azt iszogattam, és közben végiggondoltam az elmúlt egy évet. Engem is meglepett, ez mennyire jólesett, mint ahogyan az is, hogy az egyedüllétben kezdenek kialakulni a saját kis szertartásaim, napi rutinjaim, és ezek szintén segítik a belső békémet. Rájöttem, hogy szükségem van az egyedüllétre is, és arra vágyom, hogy a majdani párkapcsolatomban ne essek vissza a társfüggőségbe, hanem meg tudjon maradni az autonóm lényem, amit én is szeretnék majd a másik félnek megadni. Ez az évem a munkáról szól, sok színházi előadással, nyáron forgatásokkal és reményeim szerint sok bokszmeccsel tarkítva, de ha mindeközben megismerek valakit, aki fontossá válik, nem fogok ellenállni. Most jól vagyok, kiegyensúlyozott. Csak hozzá vagyok szokva, hogy az ördög mindig akkor kopogtat, amikor minden rendben. Vagy nem is kopogtat, hanem egyenesen rám rúgja az ajtót”

– többek között ezt mondta Brasch Bence idén januári nyilatkozatában.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)