Szily Nóra újra kapcsolatban van, képet is posztolt a férfiról

Szily Nóra: „nekem elsősorban a tekintet számít.”

2022. július 21., 15:21

Szerző:

Szily Nóra egy ideig kevesebb képet osztott meg a közösségi médiában, majd július legelején jelentette be követőinek egy poszttal, hogy ez részben azért volt, mert újra kapcsolatban van. Az 57 éves műsorvezető abban a posztban egy olyan képet helyezett el, amelyen csak két kéz látható: Szily Nóra és új szerelme keze.

Most új posztot közölt, és ezúttal nem tiltotta meg, hogy az új posztot az ön figyelmébe ajánljuk, úgyhogy most az ön figyelmébe ajánljuk Szily Nóra új posztját. A kép annak fényében különösen érdekes, hogy amikor a médiaszemélyiség tavaly arról beszélt, hogy külföldi társkeresőre regisztrált, többek között a következőket mondta:

„az oldalakat nézegetve nekem elsősorban a tekintet számít. Még nem pasiztam be, de úton vagyok.”

Nos, tavaly augusztusban még csak úton volt Szily Nóra, mostanra viszont úgy néz ki, hogy meg is érkezett. Nem véletlen, hogy a tekintetről szóló nyilatkozatát emeltük ki fent: friss posztjában ugyanis csak új szerelme szemét mutatja meg.

Többek között a következőket írja a műsorvezetőnő:

„Szeretem ezt a kék csillogást. Megfogott, magával ragadt… Persze a szelleme, a jelleme, a humora nélkül nem ment volna. Akinek megvan a szempár, amibe nap, mint nap belenézhet – ŐRIZZE! Aki vár rá – higgye, hogy egyszer csak ott lesz a tekintet, ami felcserélhetetlen, felejthetetlen – akármeddig is. Szeretném sugallni továbbra is – ami évek óta nem adatott meg nekem, de nem adtam fel – a REMÉNYT.”

Új szerelmek

Szulák Andrea újra szerelmes, meglepő nyilatkozatot tett új kapcsolatáról

Zsidró Tamás újra szerelmes! Íme, mit árult el új párjáról

Vastag Csaba címlapon mutatta meg új szerelmét

(Kiemelt kép: Szily Nóra Instagramja)