Szikora Róbert 70 évesen próbálkozik meg először a színészettel, megdöbbentő, ki a partnernője – videó!

Nézze meg ön is Szikora Róbert jelenetét: így játssza önmagát az R-Go frontembere!

2024. március 19., 10:31

Szerző:

Szikora Róbert szerepet kapott a TV2 Hazatalálsz című sorozatában, és ez öt évtizedre visszanyúló pályája első színészi munkáját jelenti. Persze így elsőre túlzás lett volna valami extrém karaktert kitalálni a zenésznek: saját magát alakítja (persze sokak szerint biztos Szikora Róbert karaktere már önmagában extrém).

A tegnap újraindult sorozat alább megtekinthető jelenetében a Tóth Andi által alakított Urbán Orsi fut össze Szikora Róberttel, aki turnéra hívja az általa agyondicsért, aranytorkúnak nevezett énekesnőt.

A Blikk készített is egy rövid interjút a zenei legendával, aki többek között a következőket mondta korábban a forgatásról, illetve a közös munkáról Tóth Andival:

„nagyon jó élmény volt egy pár jelenetet forgatni vele, főleg, mert a leállásokon lehetett beszélgetni, és meg lehetett kérdezni, hogy van, amire választ is kaptam.”

Nézze meg a jelenetet az alábbi posztban!

A múlt héten egyébként Szikora Róbert az RTL-nek nyilatkozott a Hungária együttes legendás felállásának kialakulása 45. évfordulója alkalmából. Ebben pont az életkoráról merengett, méghozzá a következőket mondva:

„én 24 éves vagyok. Most legyünk ilyen rock'n'rollisták: nekem jampi a szívem, tudod? Forró jampi. Én szeretek bulizni, szeretek táncolni, szeretek fellépni... Csak csajozni nem, mert egy csajom van, a feleségem, de azt nagyon szeretem. Úgyhogy én jól vagyok. Ha valaki azt mondja, hogy hetven éves vagy... Hát, gondolja azt, hogy én 70 vagyok, én meg 24-nek gondolom magam.”

Azért persze megünnepelte Szikora Róbert a 70. születésnapját, és a buliban Tóth Andi is ott volt. Emlékezetes, hogy az énekesnő annak idején Szikora Róbert mentoráltjaként nyerte meg az X-Faktort, innen a közöttük lévő jó kapcsolat. Viszont Tóth Andi tavaly év elején bejelentette, hogy visszavonul a fellépésektől, legutóbb például Tóth Gabi szerepelt helyette a Tina Turner-emlékkoncerten.

De nem hiányozhatott Tóth Andi Szikora Róbert születésnapi koncertjéről, aminek során a színpadon köszöntötte őt fel. Még egy dalt is elénekelt, pedig azt mondta, nem fog többet fellépni – igaz, csak a „Boldog szülinapot...” kezdetű klasszikust dalolta el az ünnepeltnek.

Minderről a Story készítette a fenti videót, és a Blikk cikkben tudósított róla decemberben. Tóth Andiról az R-GO frontembere a következőket mondja:

„még azok a körülmények nincsenek meg, hogy visszatérjen, ahhoz jó időzítés kell. Azért azt tudni kell, hogy egy művésznél egy ilyen elhatározás sosem végleges... ma mond valamit, egy hónap múlva meg valami mást. A művész érzelmi alapon dönt. Biztos vagyok abban, hogy Andi idővel meggondolja magát, csak vissza kell kapnia a szeretetet, mert azt kiszívták belőle.”

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)