Felbontották az eljegyzést? Válságban lehet Kárpáti Rebeka és milliárdos szerelmének kapcsolata

A legfrissebb értesülések szerint nincs már együtt Kárpáti Rebeka influenszer-színésznő és Lénárd András vállalkozó-üzletember.

2024. április 18., 09:16

Szerző:

Kárpáti Rebeka már akkor széles körben ismert volt, amikor 2021-ben akkori párjával, Frohner Ferenccel szerepeltek a Nyerő Párosban, de az RTL realityje még nagyobb ismertséget hozott a számára. Talán túlságosan is nagyot, mert amióta annak a kapcsolatnak vége lett, a modell-influenszer-színésznő féltve őrzi a magánéletét, és annál többet nem is mondott új kapcsolatáról, mint hogy:

„boldog párkapcsolatban élek hosszú ideje, de – a múlt hibáiból tanulva – nem szeretnék ennél többet elárulni a magánéletemről.”

Egyetlen közös fotót posztolt csak, azt is még 2022 áprilisában, és a képből nem derült még ki, hogy ki az egykori szépségkirálynő szerelme.

Nem sokkal később azonban kiderült, hogy Lénárd András, a Csíki Sör tulajdonosa az a titokzatos férfi, akibe Kárpáti Rebeka beleszeretett, majd a rajongók azt is kiszúrták, hogy az egykori szépségkirálynő egy nagy drágakővel ellátott gyűrűt visel a gyűrűsujján a közösségi médiában. Később meg is jött a megerősítés, hogy az erdélyi milliárdos valóban eljegyezte a nála 17 évvel fiatalabb Kárpáti Rebekát, valószínűleg valamikor a karácsonyi ünnepi időszakban.

Most a Blikk újságírója a Zsákbamacska című TV2-es műsor eseményén vett részt, ahol Kárpáti Rebeka azt mondta, hogy a magánéletéről nem szeretne nyilatkozni, de a riporter bizonyos dolgokból mégis messzemenő következtetéseket vont le. A legárulkodóbb jel az volt, hogy a modell-színésznő már nem viseli a jegygyűrűjét.

Ezek után a lap egy bennfentest is megtalált, aki hosszabban nyilatkozott a párosról. Egy rövid idézet abból, amit az informátor mondott:

„az utóbbi pár hétben azonban valami probléma adódott kettőjük között, ami talán a kapcsolatuk végét is jelentheti.”

Tehát még nem biztos a szakítás, és az is egy biztató jelnek tudható be, hogy Kárpáti Rebeka nem törölte a közös fotókat a közösségi médiából, ahogy azt szakításkor sokan meg szokták tenni.

Hogy az egésznek köze van-e ahhoz, hogy Kárpáti Rebekának jelenleg be van gipszelve a lába és mankóval jár, azt mindenesetre szintén nem lehet tudni, de az alábbi, tegnapi fotó szerint ez a helyzet.

Részletesebben Lénárd András botrányáról

Lénárd Andrásnak az utóbbi időben nemcsak a szerelmi életben akadtak gondjai. Az erdélyi milliárdosról a diplomata-útlevele kapcsán volt szó korábban, erre hivatkozva próbált meg úszni egy büntetést, amit gyorshajtásért szabtak ki rá. Lénárd András diplomata-útlevelét azóta már visszavonta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, de  államtitkára egy parlamenti kérdésre reagálva elárulta, írta akkor az Index.

(Kiemelt kép: Kárpáti Rebeka Instagramja)