Pintér Tibor súlyos balesetet szenvedett: előadás közben tört a csontja – videó

Pintér Tibor azon szerencsések egyike volt, akik a Sztárbox alatt nem sérültek meg, de a színész aztán a saját színházában szenvedett balesetet.

2024. március 21., 12:18

Szerző:

Újabb színházi baleset: ezúttal Pintér Tibor sérült meg súlyosan egy előadás közben. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója éppen egy gálaműsorban szerepelt, miközben elengedett alatta egy fémszerkezet.

„Nem számítottam erre és kifordult a bokám, úgyhogy egy bal bokatörés[t szenvedtem], viszont az szerencse, hogy nem kellett operálni. De, ami nagyon fontos, hogy utána itt maradtam és nem mentem egyből kórházba, hanem végigjátszottam az előadást. Nem nagyon éreztem az adrenalintól sem, hogy mekkora a baj, de azt tudtam, hogy valami gáz van, végigjátszottam és utána mentünk el a baleseti sebészetre”

– így meséli el Pintér Tibor az öt héttel ezelőtt történt balesetet a Mokka alább megtekinthető videójában. Az 50 éves színésznek még hetekig viselnie kell a gipszet és mankóval jár, amíg fel nem gyógyul.

A baleset egyébként nem sokkal azután történhetett, hogy februárban Pintér Tibor utoljára szerepelt a Mokkában. A születésnapja alkalmából a médiaszemélyiség arról is beszélt a 24.hu-nak, hogy szerinte mi hiányzik a magyar kultúrából: ezt a hiányt próbálják betölteni a Lovas Színház látványos előadásaival. Így fogalmaz:

„mindig azt mondom, hogy kicsit úgy is kell viselkednünk a Lovas Színházban, mintha egy hollywoodi, kosztümös filmben lennénk: szép lovakon szép emberek, egészséges testfelépítéssel, szép kosztümökben valami olyat sugározzanak kifelé, ami hiány itthon.”

Erre az újságíró visszakérdez, hogy pontosan mi is az, amit Pintér Tibor hiányol. A válasz a következő:

„a romantikus, látványon alapuló megjelenés.”

A kor előrehaladtával kapcsolatosan a színész bevallja, hogy a haját egy kicsit szőkíti, de hozzáteszi azt, hogy arckrémeket például sosem használ.

„Nekünk hiúnak is kell lennünk. És egyébként csak ezért érdekel [a külsőm]. Ha civil munkát folytatnék, mondjuk lótenyésztő lennék, ahogy eredetileg ezt kitaláltam, akkor nyilván ötödennyire foglalkoznék a külsőmmel. Jelzem, hogy így is azt hiszik rólam, hogy kenegetem magamra a pacsmagokat, mint Brad Pitt, aki állítólag hét krémet ken magára, de nekem nincs arckrémem, nekem nincs fodrászom, évente kétszer elmegyek fodrászhoz, hogy rendbe tegye a hosszú [hajam], mindig növesztem egyébként – ilyen szinten nem vagyok hiú. Nekem nincsenek márkás ingeim, nem márkás cipőket veszegetek a boltban.”

– mondta Pintér Tibor, aki azonban nem csak saját magától követeli meg, hogy jól nézzen ki. A Lovas Színház többi tagja számára is kritérium, hogy jó legyen a kondijuk, izmosak-vállasak legyenek.

„Igen, keménykezű vagyok. Volt rá példa, vannak ilyen videók, amikor elvittem őket edzeni

– tette hozzá a színész-igazgató a születésnapi nagyinterjúban.

(Kiemelt kép: Pintér Tibor Instagramja)