Szabó Zsófit és Shane Tusupot már egy párként emlegetik

Több, mint egy online flört?

2021. szeptember 16., 07:37

Szerző:

Másfél hónappal ezelőtt írtunk először arról, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup a futás témáját felhasználva mintha flörtölnének az Instagramon egymással kommentekben. Augusztus folyamán aztán több ilyen figyelemre méltó beszélgetésük volt még, kattintson ide még egy példáért!

És mintha nem Hosszú Katinka exe lenne az egyetlen érdeklődő: Fluor Tomi az Álarcos énekesben látványosan egy általa szerelempáfránynak nevezett növényt nyújtott át legutóbb Szabó Zsófinak, erről az Instagramon itt lehet képet megnézni.

A Bors mégis azt írja, hogy hiába Fluor Tomi és a szerelempáfrány, a kapcsolat Szabó Zsófi és Shane Tusup között kezd komolyra fordulni. A lap szerint a hazai hírességek körében már tényként beszélnek arról, hogy a műsorvezetőnő és az edző összejöttek. Az újság hozzáteszi, hogy előfordulhat, hogy azért nem vállalják nyilvánosan a kapcsolatot egyelőre, mert Szabó Zsófi és a férje bár már szétmentek, hivatalosan még házasok, a válást egyelőre nem mondták ki.

Shane Tusupnak volt egy barátnője azután, hogy elvált Hosszú Katinkától, de annak a szerelemnek is vége lett. Az edző augusztus végén tette közzé, hogy szakítottak, erről itt írtunk részletesebben.

(Kiemelt kép: dfp.hu)