Shane Tusup szakított barátnőjével

Szomorú sorokkal tudatta a hírt.

2021. augusztus 31., 11:07

Szerző:

Shane Tusup és Courtney Brewer 2019-ben jöttek össze. A sztáredző Instagramon mutatta be a San Fransiscóban született lányt, akit édesanyjának köszönhetően ismert meg. Sokáig úgy tűnt, boldog kapcsolatuk, Hosszú Katinka exférje most mégis egy szomorú posztban tudatta a követőivel, különválnak útjaik, de továbbra is tisztelik és támogatják egymást.

Az élet kiszámíthatatlan. Néha véletlenszerűen összehoz emberekkel, máskor pedig válaszút elé állít. Az életben meg kell becsülnünk azokat az embereket, akik hatással voltak ránk és az életünkre. Elértünk egy válaszúthoz, de minkettőnk esetében úgy az igazságos, hogy támogatjuk egymást abban, hogy felfedezzük és megéljük egyéni utainkat. Kétségtelenül azt kívánom, hogy sikeres és boldog legyél. Szeretném látni, hogy hatással vagy a világra, ahogy ezt mindig is szeretted volna

 – írta Shane Tusup az Instagram-posztjában.

Ezzel egy időben Courtney Brewer is közzétett Instagramon egy megahtó búcsúposztot, amiben megköszöni Shane Tusupnak az elmúlt három szeretetteljes évet, és arról biztosítja, hogy mindig támogatni fogja.

(Kiemelt kép: dfp.hu)