Hoppon maradtak, akik Stohl Andrást akarták kifúrni: hatalmas bejelentés

Stohl András igen büszke lehet most magára.

2023. július 19., 08:33

Szerző:

Arról érkeztek hírek korábban, hogy Stohl András műsorvezetőt lecseréli a TV2: új embert keresnek a helyére a Dancing with the Stars élére Kiss Ramóna partnerének.

Nos, a Blikk hatalmas hírt közölt: bár a csatornánál valóban meghallgattak egy sor új, illetve feltörekvő jelöltet, végül egyiküknek sem sikerült kiütni a nyeregből Stohl Andrást.

„Többnapos casting zajlott, elhívtuk a korábban már látókörünkbe került izgalmas személyiségeket, hogy többféle szerepkörben, szituációban is kipróbáljuk őket”

– nyilatkozta korábban Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Bár hivatalos megerősítés még nincs, a lap mégis biztosan állítja, hogy hiába a sok új izgalmas személyiség, végül egyikük sem mutatott olyat, ami meggyőzte volna a TV2-t, hogy tényleg érdemes lecserélni Stohl Andrást, így az 56 éves színész-műsorvezető marad a Dancing with the Stars élén.

A táncos-celebes vetélkedőshow következő, ősszel adásba kerülő évadával (zsűritagokkal, versenyzőkkel) kapcsolatban a hivatalos bejelentés nemsokára érkezik.

Stohl András mindenesetre a TV2 legfoglalkoztatottabb műsorvezetői közé tartozik. Bár az elmúlt egy évben született egy kisfia és egy unokája, a Dancing with the Stars mellett ő vezette A nagy Ő és a Párharc című realityket is.

(Kiemelt kép: Stohl András Instagramja)