Stohl Andrást lecseréli a TV2: ebből a műsorból küldik el lapértesülések szerint

Úgy tűnik, Stohl András helyére új embert keresnek, állítólag már zajlik a casting.

2023. június 23., 08:35

Szerző:

Stohl Andrást legutóbb a Párharc című reality házigazdájaként láthattunk a TV2-n, de úgy néz ki, hogy ősszel nem tér vissza a csatorna egyik legnézettebb showműsorában, a Dancing with the Starsban.

Ami biztosnak tűnik a Blikk tudósítása szerint, az az, hogy jelenleg casting folyik a TV2-nél az ősszel újrainduló táncos-celebes vetélkedő megújítása céljából. Tekintve, hogy a tavalyi szezonban egy új zsűri kezdett, kevésbé tűnik valószínűnek, hogy megint a zsűritagokon fognak variálni. Ehelyett a műsorvezetői páros lecserélése lehet napirenden a bennfentesek szerint, sőt, nem is feltétlenül az egész párosé.

A két házigazda eddig Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna volt, kettejük közül valószínűleg legalább Stohl helyére új embert kereshet a csatorna, több okból is. A színész-műsorvezetőnek egyrészt nemrég született meg a kisfia és az unokája, tehát jobb, ha minél több időt tölt a családjával. Valamint a Blikk által megszólaltatott szakértő a következőket is hozzáteszi:

„a műsort az új évadban már új producerek készítik, és a szakmában köztudott, hogy ilyenkor gyakran előfordul, hogy az új vezetők más arcokkal képzelik el a folytatást. Mivel a zsűri friss, ráadásul jól is működtek, így azon a csapaton talán nem érdemes változtatni, de a műsorvezetők, például Stohl András cseréje elképzelhető. Nem azért, mert elégedetlenek vele, hanem mert nem akarják agyonhasználni.”

Elkerülendő tehát, hogy úgymond a csapból is Stohl András folyjon, a jelek szerint új műsorvezetőt kap majd a Dancing with the Stars.

(Kiemelt kép: Stohl András Instagramja)