Schobert Norbit újra meg kellett műteni

Sztrókja után másodszor is operációra volt szüksége.

2021. augusztus 31., 10:49

Szerző:

Schobert Norbi múlt hét csütörtök reggel lett rosszul, állapota olyan súlyos volt, hogy mentőhelikopter szállította kórházba, ezt követően pedig életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Kiderült, az üzletembernek sztrókja volt, vagyis egy vérrög okozott elzáródást az agyában. A fitneszguru életét az mentette meg, hogy a szomszédja időben megtalálta, és ő értesítette Rubint Rékát és később együtt hívták ki a mentőket.

Azóta felesége megnyugtatta a rajongókat, hogy Norbi jól van, az élete már nincs veszélyben. Legutóbb pedig maga a fitneszguru adott interjút a Blikknek, amiből azonban kiderült, azért van még mindig kórházban, mert egy második műtétet is végre kellett hajtani rajta vasárnap este.

„Amikor a lábamon, a combomon keresztül behatoltak, hogy az ereimen keresztül eljussanak az agyamig és megszüntessék az elzáródást, akkor sajnos az egyik érfal megsérült. Ezt az eret meg kellett operálni, úgyhogy újra megműtöttek vasárnap éjjel, de már egy másik kórházban”

– nyilatkozta Schobert Norbi, aki azt is elárulta, hogy minden értéke jó, a sztróknak pedig nincsenek maradandó hatásai, jól érzi magát, tud járni és beszélni. Hozzátette, mivel az orvosok nem találtak szervi problémát, a koleszterinszintje is rendben van, úgy gondolja, vissza kéne vennie a tempóból. A fitneszguru szerint a stressz okozhatta a rosszullétét:

„Egy biztos, nem az edzéssel van a probléma, nem a táplálkozásommal, hanem a stresszel. Azt lehet, hogy elbírtam huszonöt vagy harmincévesen, de ötven felett már nem bírom annyira. Most azt kell átgondolnom, hogy kell átszerveznem az életem, hogy kevesebb stress­z érjen. Ez úgy gondolom, a munkából való visszavételt kell jelentse, hiszen most este tíz körül érek haza, éjfél körül fekszem, de már ötkor kelek és indulok a dolgomra. De ez eddig mehetett így.”

Schobert Norbi végül elmesélte, szerencsésnek érzi magát, mivel ha tíz perccel korábban éri a baj az erdőben, vagy ha nem sikerül két órán belül megműteni őt, akkor most nem biztos, hogy életben lenne, vagy megúszta volna maradandó károsodások nélkül.

(Kiemelt kép: dfp.hu)