Sarolta hercegnő meglepő munkát szeretne végezni, ha felnőtt lesz

Az információk szerint, Sarolta hercegnő igazán átlagos munkát szeretne végezni a jövőben.

2024. október 25., 10:57

Szerző:

A brit királyi család tagjaként, Sarolta hercegnő a jövőben komoly feladatot kaphat. A testvére, György herceg egy nap nagy valószínűséggel király lesz, a hercegnő pedig a legfőbb támogatója lehet. Ám a hírek szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné középső gyermeke egészen más jövőt képzel el magának – írta meg a New Idea.

Sarolta hercegnő áltagos munkát szeretne, ha felnő

Korábban már többször beszéltek arról a brit királyi család szakértői, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg mennyire törekszik arra, hogy átlagos gyermekkort biztosítsanak a gyerekeiknek. Éppen ezért nagyon kevés nyilvános eseményre viszik el őket, és a királyi elfoglaltságok sosem ütközhetnek az iskolával. Utóbbiról még Katalin hercegné beszélt korábban, elmondta, a gyerekeiknek most a tanulás az első.

Nagy valószínűséggel ennek köszönhető, hogy Sarolta hercegnő egy viszonylag átlagos munkát szeretne. New Idea szerint a palota bennfentesei szerint már 5 évesen határozott elképzelése volt a hercegnőnek, mi szeretne lenni, ha felnő. A lap arról számolt be, Sarolta hercegnő nővér vagy ápoló akar lenni.

„Nyilvánvalóan csak egy kisgyerek, de Wills és Kate mégis dagadt a büszkeségtől. Olyan gondoskodó kislány, aki azt is tudja, mit akar, így nem lepődnének meg, ha idősebb korában az ápolást is az egyik fő feladataként vállalná”

– nyilatkozta a lapnak a forrás.

Sarolta hercegnő döntése nagy valószínűséggel annak is köszönhető, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg már régóta foglalkoznak az egészségügyi dolgozók helyzetével. Sok látogatást tettek már kórházakban, és azt is elárulták, rendszeresen beszélgetnek az egészségügyi munka fontosságáról a gyerekekkel. 

György herceg is átlagos munkát szeretne

Korábban már kiderült, hogy György herceg sem feltétlenül király szeretne lenni, ha felnő. Vilmos herceg egy korábbi látogatás során felfedte, a herceg valósággal rajong a rendőrségért. Amikor kisebb volt, imádta a rendőrautókat, játékokat, még karácsonyra is a rendőrséggel kapcsolatos ajándékot kért.

Még nem tudni, hogy György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg milyen foglalkozást választanak, ha felnőnek. Az információk szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné arra biztatják a gyermekeiket, hogy tanuljanak, szerezzenek diplomát, és a lehetőségeikhez mérten vállaljanak civil állást.

 

(Kiemelt kép: HENRY NICHOLLS / AFP)