Kiderült, György herceg milyen munkát szeretne felnőttként, erre senki sem számított

György herceg jelenleg a második a brit trónöröklési sorrendben, ám ennek ellenére, egy meglehetősen átlagos munkát szeretne végezni, ha felnő.

2024. október 23., 11:23

Szerző:

Vilmos herceg és Katalin hercegné megpróbálják minél átlagosabban nevelni a gyermekeiket. Éppen ezért költöztek vidékre, ahol egy visszafogott otthonban élnek, személyzet nélkül. Nagy valószínűséggel ennek köszönhető, hogy György herceg hétköznapi munkát szeretne végezni, ha felnő – írta meg az Express.co.uk.

György hercegnek különleges tervei vannak

Katalin hercegné és Vilmos herceg legidősebb gyermeke idén ünnepelte a 11. születésnapját. Ez pedig azt is jelenti, hogy egyre gyakrabban lehet látni nyilvános eseményeken. Idén többször is megjelent a walesi herceg társaságában, Károly király koronázásán pedig komoly szerepet kapott tavaly. A királyi szakértők szerint egyre bátrabb a nyilvánosság előtt, és láthatóan beletanul a szerepébe.

Ám az Express.co.uk cikke szerint a herceg korábban egy kifejezetten hétköznapi állás iránt érdeklődött. Erről Vilmos herceg számolt be korábban az egyik királyi látogatáson.

„György valójában a rendőrség megszállottja… az autóknak, a játékoknak, mindennek”

– mesélte korábban Vilmos herceg.

A lap szerint, György herceg egyszer levelet írt a Mikulásnak, amit szintén Vilmos herceg továbbított, ebből derült ki, hogy egyetlen ajándékot kért, egy rendőrautót. Imádta a rendőröket, a királyi család forrásai szerint nagyon szeretett volna rendőr lenni egyszer.

Sarolta hercegnőnek is civil munkát szeretne

A brit királyi család szakértői korábban elárulták, Katalin hercegné és Vilmos herceg másként nevelik a gyermekeiket. Arra bíztatják őket, hogy olyan pályát válasszanak, amely boldoggá teszi őket. Éppen ezért a gyerekeket később arra is ösztönözni szeretnék, hogy szerezzenek diplomát és akár civil foglalkozást is végezhetnek. Ez különösen igaz Sarolta hercegnő és Lajos herceg esetében.

Az Express.co.uk cikke szerint Sarolta hercegnő is érdeklődik az egyik civil állás iránt. Nagyon szeret gondoskodni másokról, ezért szívesen dolgozna nővérként. Még nem tudni, hogy Sarolta hercegnő végül milyen foglalkozást választ majd, ám Katalin hercegné és Vilmos herceg szerint igazán megható, hogy Sarolta hercegnő ennyire szeretne másoknak segíteni.

 

(Kiemelt kép: Odd ANDERSEN / AFP)