Kiderült, miért félti a királyi család György herceget Harry hercegtől

Harry herceg befolyásolhatná György herceget? 

2023. augusztus 5., 09:00

Szerző:

Nagy félelem van a királyi családban, amióta Harry herceg a feleségével, Meghan Markle-lel úgy döntöttek, hogy hátat fordítanak a monarchiának. A házaspár azóta több interjúban, sőt egy dokumentumsorozatban is kitálalt arról, hogy miért nem jó a brit királyi család tagjának lenni. Sőt, Károly király kisebbik fia még egy botránykönyvet is kiadott, amiben elképesztő részletekről számolt be. Talán ezért is aggódik mindenki, hogy György herceg mennyire fogja tartani a kapcsolatot a jövőben a nagybátyjával. 

„György herceg egy jól működő családban él, ellentétben azzal, ahogyan Vilmos herceg és Harry herceg felnőttek. Őt óvják a szülei, a nagybátyja viszont rossz hatással lehet rá”

– mondta Harry herceg egykori életrajzírója, Angela Levin.

Harry herceg a botránykönyvében arról már beszámolt, hogy aggódik Sarolta hercegnőért és Lajos hercegért, nehogy az ő sorsára jussanak, és csak a  „tartalék” szerepet tölthessék be a királyi családban. Katalin hercegné és Vilmos herceg ügyelnek arra, hogy mindhárom gyermekük előtt fényes jövő álljon, de az való igaz, ha az élet nem írja felül a történetet, akkor bizony György herceg fogja egy napon követni az édesapját a trónon - írja a nypost.com.

(Kiemelt kép: Shutterstock)