Rúzsa Magdi szerelmes fotón mutatta meg ritkán látott férjét

Romantikus fotót posztolt közösségi oldalán Rúzsa Magdi. 

2024. augusztus 12., 15:36

Szerző:

Különleges képet tett közzé Instagramján Rúzsa Magdi! Az énekesnő ugyanis megmutatta ritkán látott férjét, Vilmost, akiről csak kivételes alkalmakkor oszt meg felvételt. 

Romantika

A poszt tanúsa szerint a házaspár Szerbiában, Újvidéken tartózkodik, a képek készültekor pedig úgy tűnik kettesben lehettek. Nem kizárt, hogy egy romantikus estét töltöttek el együtt, hiszen a hármasikereket nevelő szülőknek minden bizonnyal jól esik néha egy kis kikapcsolódás. Erre enged következtetni a poszt szövege is, amit Magdi szerbül fogalmazott meg, röviden azt írta: Alo bre!!! Samo opusteno, ami magyarul annyit tesz: 

Sziasztok, csak lazán. 

Íme a fotó: 

13 éve együtt 

Magdi és Vilmos 13 éve alkotnak egy párt, az énekesnő áprilisban az évfordulójuk apropóján az esküvőjükről mutatott meg néhány, még sosem látott felvételt. 

„13 év! Történt egy s más. Mi éltünk és élünk, de nagyon. Nálunk tényleg zajlik az élet”

– írta akkor az Instagram oldalán. Magdi egyébként idén már többször posztol a férjéről, de még így is viszonylag ritkán látni róla felvételt. Januárban például Tenerifén vakációztak, az énekesnő akkor is posztolt egy közös képet. Vilmosról amúgy túl sok mindent nem lehet tudni, csak azt, hogy szintén vajdasági származású, valamint villamosmérnöki diplomája van, sőt, doktori fokozatot is szerzett. 

 

Óvatos 

Magdi a közösségi felületein óvatos a magánéletével kapcsolatban. Általában a koncertjeiről posztol, de alkalomadtán a hármasikrek mindennapjaiba is betekintést enged, azonban azt kizárólag úgy, hogy a felvételeken nem látszik a kicsik arca. 

Megváltozott az élete 

Az énekesnő tavaly egy interjúban beszélt arról, mennyiben változott meg az élete a gyerekei születése óta. Akkor elmondta: 

„Az életem gyökeresen megváltozott. Mindig szerettem előre tervezni, így nem okozott gondot számomra, hogy kialakítsuk a napi rutinunkat a gyerekekkel. A koncertnapokon sincs ez másképp. Amikor készülnöm és indulnom kell, jön a plusz segítség. A teljes család támogatását élvezzük. A koncerthelyszíneket is igyekeztünk úgy összeállítani, hogy ne legyek túl hosszú ideig távol. Ez igazán fontos nekem”

– magyarázta, valamint az is kiderült, hogy a koncertnapokon igénybe vett plusz segítség alatt pontosan kiket is kell érteni: egy vagy több családtag érkezik ilyenkor, plusz egy bébiszitter. 

(Kiemelt képünkön Rúzsa Magdi, Fotó: YouTube)