Rúzsa Magdi a kórházból üzent: Több hónapja alig alszom

Rúzsa Magdi veszélyeztetett terhesként hármas ikreket vár, a szülés előtt utoljára nyilatkozott.

2022. január 19., 10:05

Szerző:

Rúzsa Magdi szerepel a Hot! magazin friss számának címlapján. A 36 éves, állapotos énekesnő azt mondja, most nyilatkozik utoljára a szülés előtt, amitől már csak hetek választják el. Rúzsa Magdi hármas ikreket vár, így már karácsony előtt be kellett feküdnie a kórházba, mivel veszélyeztetett terhes.

„Szerencsére minden rendben, szépen növekednek a babák, és én is jól bírom még a terhelést. Vannak könnyebb és nehezebb napok. Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. Már körülbelül öt kilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel sem a vége, szóval kell a biztatás, amit a család, a barátok és a zenekar részéről meg is kapok napi szinten”

– mondja a lapnak Rúzsa Magdi, aki a most zajló férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalának szerzője és előadója.

Saját gyermekkoráról pedig többek között a következőket nyilatkozta:

„jó tapasztalatokat kaptam, szép értékeket ültetett belém a Vajdaság. Szerintem a szorgalmat is ott tanultam meg. Azt láttam, hogy ott nincsen buta ember, ott mindenki dolgozik. Szerintem ez talán a legfontosabb, amit hoztam, hogy megtapasztaltam, ha nem várom, hogy más bármit betegyen nekem az ablakon, jobb leszek.”

Ők is babát várnak

Kovács Kokó István felesége a téli nyaraláson terhesen is bevállalt egy bikinis fotót

Rácz-Gyuricza Dóra számított rá, hogy várandósan is kapni fogja az ívet, tényleg így lett

Hajdú Péter sorra osztja meg a fotókat állapotos menyasszonyáról

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)