Rúzsa Magdi és Horányi Juli klipbotrányába most Rácz Gergő is belekveredett

Rúzsa Magdi klipje kísértetiesen hasonlít Horányi Juli videójára, és most Rácz Gergő is feltűnt a színen. Ugyanazon a színen.

2023. május 2., 09:38

Szerző:

Hatalmas botrány lett abból, hogy mennyire hasonlít egymásra Rúzsa Magdi és Horányi Juli legutóbbi klipje. Mindkét videót ugyanannál a kastélynál forgatták, és a rajongók (Horányi Juliról nem beszélve) több további hasonlóságot is kiszúrtak.

A fenti Horányi Julié, az alábbi Rúzsa Magdié – mind a kettőt ugyanannál a kastélynál forgatták, és nem ez az egyetlen hasonlóság.

A botrány által keltett hullámok már majdnem elültek, amikor Rácz Gergő és Orsovai Reni bejelentették, hogy új dallal jelentkeznek Miért ne címmel.

Az előzetes alapján sokan kiszúrták, hogy ez már megint ugyanaz a kastély, amelyik Horányi Juli és Rúzsa Magdi klipjében is szerepelt. Amikor Lakatos Márk kommentben rákérdezett, hogy ez tényleg ugyanaz a „ház”-e, Rácz Gergő ezt válaszolta:

„igen, de a másik oldala a háznak!!”

A klipben ráadásul tűz és autók is feltűnnek, mint a fenti két videóban, de a végső, néhány órája megtekinthető alkotásban végül az autós-felhőkarcolós helyszíneken van a hangsúly, és némi meglepetésre maga a kastély mégsem tűnik fel.

A 24.hu mindenesetre felhívja a figyelmet, hogy az ingatlan egyébként eladó, szóval ha ön pont kastélyt keres, de Galambos Lajosét valamiért nem szeretné megvásárolni, válassza esetleg ezt a klipfőszereplő építészeti remeket!

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi – Elmegyek / Youtube)