Rúzsa Magdi nem áll szóba Horányi Julival, így áll most az ügy

Horányi Juli próbálta elérni Rúzsa Magdit.

2023. április 20., 10:23

Szerző:

Horányi Juli tegnap közzétett egy videót az Instagram-oldalán, ahol elmondta, hogy nem sikerült elérni Rúzsa Magdit. Az énekesnő megpróbálta elérni a zenésztársát, de nem sikerült vele beszélnie, viszont a menedzserével igen, akivel egy kicsit sikerült rendezni a félreértést. Horányi Juli még egyszer kihangsúlyozta, hogy nem Rúzsa Magdit okolja a történtekért.

Mint megírtuk, Horányi Juli néhány napja a közösségi médiában fakadt ki, amikor rájött, hogy Rúzsa Magdi új klipje kísértetiesen hasonlít az övéhez. Kiderült, hogy a gyártócég ugyanaz volt. Rúzsa Magdi egy Facebook-posztban reagált a zenésztársának, de láthatóan a szívére vette a dolgot. 

„Kedves Juli!
Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos.
A tiédben is van autó, meg visszapillantó ( kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng( teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. ( Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm)
Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak.
Mindenestre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot.
“Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel”. Éppen ezért:Kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban , hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele”
- írta a posztjában Rúzsa Magdi.
 

Íme, Horányi Juli videója, amiben beszámol a fejleményekről:

Horányi Juli az RTL Reggeli vendége is volt szerdán, ahol szintén elmondta, hogy bántja az egész helyzet, és sajnálja, ha Rúzsa Magdi félreértette őt. 

„Tudomásom szerint ugyanaz volt a gyártócég, és én kezdettől őket teszem felelőssé”

- mondta Horányi Juli a Reggeliben.

„A kreatív ötletről, a forgatási helyszínről egyedül a gyártócsapat tudott. Mivel tavaly forgattuk a klipet, ők már ezt jó ideje tudták, és szerintem jelezniük kellett volna Magdinak, hogy már készült egy nagyon hasonló klip”

- tette hozzá az énekesnő.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)