Tovább dagad a botrány: Horányi Julit megbántotta Rúzsa Magdi reakciója, közben elmondta, hogy kit hibáztat

Horányi Juli és Rúzsa Magdi ügyének még mindig nincs vége.

2023. április 19., 07:27

Szerző:

Mint megírtuk, néhány nappal ezelőtt Horányi Juli egy TikTok és Instagram videóban mondta el, hogy "ki van akadva", mert felfedezte, hogy nagyon sok a hasonlóság az ő videóklipje és Rúzsa Magdié között. A háromgyerekes édesanya egy Facebook-posztban reagált, miszerint nagyon kevés dolog hasonlít a két videóban. Most azonban újra üzentek mindketten.

Horányi Juli a Borsnak elmondta, hogy bántja Rúzsa Magdi reakciója, mert ő nem hibáztatja egyáltalán:

„Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit. Sőt, kerestem is őt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Itt mindketten az áldozatai vagyunk a gyártó cégnek…”

- kezdte a lapnak az énekesnő, majd hozzátette, hogy a helyszín, miért is olyan különleges.

„A gyártó céggel egyelőre nem beszéltem, ugyanis még az ügyvédemmel egyeztetünk a továbbiakról. Eredetileg én Lukács Lizával, a videó rendezőjével kötöttem szerződést, a gyártót pedig harmadik félként kerestük meg. A klipem teljes ötlete Liza fejéből pattant ki, ő találta meg a helyszínt is, ami Magdi videójában is szerepel. Ez azért különös, mivel az ingatlan akkori tulajdonosa az egyik támogatóm volt. Magyarul, ha mi nem forgattunk volna ott novemberben, a gyártó cégnek sem lenne a helyszínhez kontaktja”

- nyilatkozta Horányi Juli, aki hozzátette, hogy Rúzsa Magdival mindketten áldozatok. 

 Közben az is kiderült, hogy az énekesnő jogi útra terelte a dolgot.
„Nem szerencsés szerintem, hogy nem elgondolkodva, nem leülve, hanem hirtelen, indulatból lopással vádoljunk bárkit is a médiában. Főleg úgy, hogy ennek nincsen megfelelő jogi alapja. Három darab hasonló hangulatú képkocka miatt nem lehet így nekiesni senkinek szerintem, főleg nem kollégának. Ha ez így működne, én az évek alatt nagyon-nagyon sok kollégát megvádolhattam volna, mert néha előfordul, hogy vannak hasonló hangulatú képkockák egy-egy videóklipben. Mindezek ellenére semmi harag nincs bennem Juli iránt. Biztos vagyok benne, hogy ő is átgondolta már ezt az egészet. Biztos, hogy ő is látja, hogy – tetszik, nem tetszik – mégiscsak nekem esett”

- mondta Rúzsa Magdi a Tények Plusznak, amit a Blikk szúrt ki.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)