Az RTL bejelentette: megszűnik egyik legrégebbi szórakoztató műsora

A Barátok közt után egy újabb széria tűnik el a képernyőkről 9 év után, jelentette be az RTL.

2022. március 7., 14:04

Szerző:

2021-ben 23 év után lett vége a Barátok köztnek, és most az RTL bejelentette, hogy egy újabb régóta futó sorozatot vesznek le a műsorról: megszűnik az Éjjel-nappal Budapest. Ez a széria 2013-ban indult, és emlékezetes, hogy sokáig a közönség bizonyos tagjainak nem volt világos, hogy ez nem egy reality, hanem amatőr színészek által eljátszott, előre megírt történet.

A sorozat 2019-ig az RTL Klubon futott, azóta az RTL II-n látható, eredetije a német Berlin Tag & Nacht című műsor volt.

A csatorna bejelentése nem részletezi a megszüntetés okait, tehát feltételezhető, hogy nincs más a dolog mögött, csak egyszerűen már nem nézik elegen az Éjjel-nappal Budapestet ahhoz, hogy megérje folytatni a szériát. Fénykorában volt olyan rész is, amit több, mint 1,3 millió ember nézett meg. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója többek között a következőket mondta a műsor megszűnése kapcsán:

„a nézőknek a jövőben is lesz lehetőségük találkozni a sorozatból megismert kedvenceikkel, mivel néhányan jó eséllyel feltűnhetnek más műsorokban.”

Ők hárman például az Éjjel-nappal Budapest révén váltak ismertté

Filipánics Bálint a barátnőjéről és a visszatéréséről beszélt: Nem voltam túl korrekt

ÉNB Alexa szerint amit most csinál, az az igazi érték

Egy hajszálon múlott Kamarás Norberték kapcsolata

(Kiemelt kép: RTL Magyarország)