Survivor Bálint a barátnőjéről és a visszatéréséről beszélt: Nem voltam túl korrekt

A Survivorból ismert Filipánics Bálint újra szerelmes, sőt, két év után visszatér az Éjjel-nappal Budapestbe.

2022. február 14., 14:49

Szerző:

Az RTL Klub egyik feltörekvő sztárja Filipánics Bálint, aki a legutóbb a Survivor című realityben volt látható – ha ön látta a műsort, talán még emlékszik, ahogy a fiatalember zokogva távozik a játékból. A névnapos ezt megelőzően szerepelt a Való Világban is, de ismertségét alapvetően az Éjjel-nappal Budapest című sorozatnak köszönheti. Pontosan emiatt a sorozat miatt szerepelt hétfő reggel Filipánics Bálint a Reggeli című műsorban: két év kihagyás után visszatér ugyanis a messziről nézve kicsit realitynek tűnő, improvizatív elemekkel dolgozó szériához.

Filipánics Bálint karaktere 40 millió forinttal lépett le az Éjjel-nappal Budapestből a sorozat sztorija szerint két évvel ezelőtt. A történet folytatásával kapcsolatban az amatőr színész a következőket mondja az interjú nyitányaként:

„hát igen, nem volt túl szimpatikus a lelépésem, nem voltam túl korrekt, lesz mit rendbe tennem.”

Az alább megtekinthető interjú az Éjjel-nappal Budapest beharangozásán kívül Filipánics Bálint magánéletéről is szól. A médiaszemélyiség elárulja, hogy augusztus elején jött össze szerelmével, akivel az első közös képet szeptemberben posztolta.

Czibolya Nikolett modellként dolgozik, és röviddel a fenti kép elkészülte után bő három hónapra Kínába kellett utaznia egy munka miatt. Ezalatt távkapcsolatban éltek, ami ugyan próbára tette a szerelmeseket, de viszonyukat nem ingatta meg. Filipánics Bálint többek között a következőket mondja az interjúban:

„másfél hónapja voltunk együtt a párommal, amikor ez az egész kezdett bimbózni. Kínába ment több, mint három hónapra. Hosszú három hónap volt, de folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, minden nap többször beszéltünk, úgyhogy megérte rá várni abszolút. Nagyon örültem. Most már három hete itthon van. Nekem más forgatókönyv se volt a fejemben, csak az, hogy hazajön, és akkor ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.”

Íme a teljes interjú.

Bálint napja van, valentinozzunk még!

Így romantikáznak: íme az első közös kép Stana Alexandráról és Meggyes Dávidról

Tóth Gabiék megismerkedésük 4. évfordulóját ünneplik

Shane Tusup hatalmas meglepetésre készül

(Kiemelt kép: Filipánics Bálint Instagramja)