Puskás-Dallos Peti: Hülyét csinált belőlem a feleségem

Puskás-Dallos Peti élő adásban reagált, íme a videó!

2022. február 21., 08:56

Szerző:

Vasárnap este megvolt a TV2-n a Sztárban sztár nyolcadik évadának harmadik adása – a kiesőről ide kattintva olvashat többet, alább azt lehet megnézni, hogy Puskás-Dallos Bogi hogyan alakította a saját férjét, valamint azt, hogy a férj, Puskás-Dallos Peti hogyan reagált minderre.

Szóval Puskás-Dallos Bogi feladata az volt a műsorban, hogy a férjét alakítva adja elő a Sorry című számot, ez látható fent. Alább pedig a produkció értékelését lehet megtekinteni, ami azzal kezdődik, hogy Puskás-Dallos Peti mond néhány szót. Azzal kezdi, hogy meg van hatva, mert 17 éve ebbe a stúdióba sétált be egy Paraszt feliratú pólóban a Megasztár versenyzőjeként, illetve hozzáteszi, hogy nem is tudta, hogy ilyen rosszul öltözködik. Később pedig a következőkkel folytatja:

„a szőrös feleségem most remekül hülyét csinált belőlem, köszönöm.”

A fenti szegmens ezen kívül olyan poénokat tartalmaz még, hogy Puskás-Dallos Peti viszolygást színlel, amikor megcsókolja a feleségét, valamint a zsűriből Kökény Attila a következő odaszólással utal arra, hogy Puskás-Dallosék felvették egymás vezetéknevét a házasságkötéskor:

„most már mindent értek: hogy miért lett az, hogy ő Dallos Peti ő meg Puskás Bogi!”

Puskás-Dallosékról még többet

Puskás-Dallos Bogi megmutatta új luxusotthonukat – videó

Puskás-Dallos Bogi fiatalon szeretne anya lenni, elmondta, hány gyereket terveznek

Puskás-Dallos Peti reagált az őt gyalázó Puzsér-cikkre és Majka válaszára

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár)