Puskás-Dallos Bogi fiatalon szeretne anya lenni, elmondta, hány gyereket terveznek

Megvolt az Életünk története új évadának első adása, íme Puskás-Dallosék öregítve és kitárulkozva.

2021. október 10., 13:23

Szerző:

Szombat este volt az Életünk története című műsor új évadának első adása a Puskás-Dallos házaspárral, akik nemrég keltek egybe. Friderikusz Sándor műsorvezető a gyerekvállalásról is érdeklődött a 36 éves férjből és 24 éves feleségből álló zenészpárnál. Amikor Puskás-Dallos Bogi arról beszél, hogy egyelőre élvezik ezt a korszakát az életüknek, Friderikusz Sándor meg is jegyzi, hogy miért siettetné a dolgokat az énekesnő, hiszen még annyira fiatal. Erre Puskás-Dallos Bogi a következőket mondja:

„de fiatalon szeretnék anya is lenni, úgyhogy én azt gondolom, hogy pár éven belül...”

Friderikusz Sándor természetesen a férj, Puskás-Dallos Peti véleményét is kikéri a gyerekvállalás témájáról:

„nyilván már nagyon szeretnék családot, nagyon szeretnék gyereket. Kettőt. Kettőt-hármat.”

Ezen Puskás-Dallos Bogi megrökönyödik, hiszen eddig két gyerekről, egy fiúról, egy lányról beszéltek férjével, amire Puskás-Dallos Peti azt mondja, hogy igen, de vannak már ikrek a családban, így arra a lehetőségre is fel kell készülni, hogy esetleg több gyerek érkezik, mint amire az ember számít.

A pár két tagját ezt követően sminkesek öregítették először 25 évvel.

Aztán a műsor azt próbálta meg előrevetíteni, hogyan néznek majd ki Puskás-Dallosék 50 év múlva.

Lazán kapcsolódik, Friderikusz Sándor meglehetősen negatív hangvétellel említette a podcastjában a tévéműsorokat, ha kíváncsi a műsorvezető gondolataira, kattintson vissza ehhez a korábbi cikkünkhöz!

(Kiemelt kép: RTL Klub/Életünk története hivatalos Instagram)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.