Pécsi Ildikóról a saját fia is csak most tudott meg egy megdöbbentő dolgot

A Pécsi Ildikó életéről szóló könyv hatalmas újdonságot tartalmazott Szűcs Csaba számára is: így reagált, amikor megtudta.

2023. május 23., 10:25

Szerző:

Pécsi Ildikó vasárnap ünnepelte volna 83. születésnapját. A 2020-ban elhunyt színésznő tiszteletére emlékdíjat alapítottak, amit tavaly Halász Judit kapott meg. Idén megint Pécsi Ildikó születésnapján adták át ezt a díjat, és a közönség szavazatai alapján 2023-ban Pogány Judit lett a kitüntetett.

Minderről a színésznő fia, Szűcs Csaba számolt be a TV2-n a Mokka című műsorban, aki azt a kérdést is megkapta, hogy mit szólt az édesanyjáról nemrégiben megjelent életrajzi könyvhöz. L. Péterfi Csaba munkája hatalmas szenzációt keltett, többek között azért, mert kiderült belőle, hogy Pécsi Ildikónak volt egy első férje még Szűcs Lajos előtt. Nos, mint most kiderült, minderről még Szűcs Csaba sem tudott, ő is a könyvből értesült arról, hogy ő igazából édesanyja második házasságából származik.

Így számol be erről Szűcs Csaba az alábbi interjúban:

„kiderült, hogy édesanyám már volt házas édesapám előtt. Halvány fogalmam nem volt erről. Nem gondolom, hogy be kellett volna erről számolnia, hogy 18 éves korában mi történt vele. De azzal együtt egy furcsa pillanata volt az életemnek, amikor az L. Péterfi Csaba azt mondta, hogy »na most valami olyat mondok, hogy ülj le!« »Miért, mit fogsz mondani?« »Hát, volt már egy házassága édesanyádnak.« Furcsa volt, de természetesen részemről ez teljesen rendben van. Voltak olyanok, amiket én sem tudtam.”

Alább lehet megtekinteni a teljes beszélgetést.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)