Videó: Pásztor Erzsi együtt sírt Babicsek Bernát édesanyjával

Pásztor Erzsinek megrázó élményben volt része. 

2022. június 7., 10:16

Szerző:

Pásztor Erzsi is tiszta szívéből szerette Babicsek Bernátot. Mint arról beszámoltunk, a színész szilveszter napján hunyt el öt hónappal ezelőtt. A legendás színésznő együtt játszott egy darabban a tragikus módon elhunyt színésszel. Most egy felkavaró élményt mesélt el Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorban. 

„Tegnap például egy olyan megrázó dolgot éltem át egy előadás után… Babicsek Bernáttal játszottam ezt a darabot, a fiút imádtuk, szerettük, mert egy tünemény volt. Bejött az előadás után a nézőtéri felügyelő az öltözőbe, már átöltöztem. Azt mondta, itt vannak a szülei, és velem akarnak beszélni. Nem tudom elmondani, ez milyen érzés volt nekem… Nem akartam elhinni, a mai napig se tudom felfogni. Eljöttek, és megnézték az előadást, egy remek fiúval, aki beállt, csinálja helyette, mert a show-nak mennie kell. Ott állt a mama, én csak sírni tudtam, és a mama is, és ajándékot hoztak nekem… Az ilyet nem lehet kizárni, nem tudtam elaludni az éjjel, reggel ezzel ébredtem…”

- mesélt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, amit a Blikk szúrt ki. 

Pásztor Erzsi azt is elárulta, hogy egy tragédia miatt költözött haza a lánya Magyarországra. Kiderült, hogy a színésznő lánya a férje halála után döntött úgy, hogy hazatér annak ellenére, hogy szinte az egész életét Olaszországban töltötte. Az is kiderült, miképpen élte meg azt, hogy ilyen távol voltak egymástól. 

„Tele voltam keserűséggel, de ugyanakkor rengeteg örömet is okozott. Nagyon sok mindenből kimarad a gyerekem ez által, jöttek ők is, meg mentem én sűrűn, de most csapódott le ez a dolog, amikor a lányom hazajött, és észrevettem, hogy milyen rettenetesen érinti őt az, aki vagyok én itt. Borzalmasan feszélyezte. Ő vidéken lakik, és bárhová mentünk, ott összegyűltek az asszonyok...”

- mesélte a színésznő.

Íme, a teljes beszélgetés: 

https://www.youtube.com/watch?v=Khr_ni2Et9A

Babicsek Bernát halála

Babicsek Bernát édesanyja sírva jelentette be: fia még élt, amikor a járőr kiérkezett, ügyvédhez fordultak

Babicsek Bernát temetésén Pokorny Lia is a gyászolók között volt, de nem bírta végignézni a sírba helyezést

Babicsek Bernát tiszteletére díjat alapítanak és emlékestet szerveznek – íme a sztárfellépők listája

(Kiemelt kép: dfp.hu)