Napi horoszkóp, 2021. december 9.: elképesztően szenvedélyes nap vár a csillagjegyekre

Íme, mit ígér a csillagjegyeknek a napi horoszkóp.

2021. december 9., 00:00

Szerző:

A csillagjegyek ma különösen érzékenyek lesznek, így sok feszültség és dráma várható a napi horoszkóp szerint.

Kos (03.21 - 04.19)

Ma sokszor kerül a figyelem középpontjába, amit általában élvezni is szokott, sőt keresi az ilyen helyzeteket. Arra figyeljen ma különösen, hogy másokat ne nyomjon el, mert komoly vitákat szülhet.

Bika (04.20 - 05.20)

Rengeteg korábbi sérelmet hordoz magában, képes évekkel ezelőtti dolgokat is felhánytorgatni egy-egy feszült szituációban. Ma nem lesz túl jó passzban és előfordulhat, hogy egy-egy vita alkalmával olyat mond, amit később nagyon megbánhat...

Ikrek (05.21 - 06.21)

Bár általában pörögni szeret, a mai napon próbáljon meg lelassulni, megállni. Cselekvés helyett inkább figyeljen, tanuljon, gyűjtsön információkat, és ami legfontosabb, pihenjen, töltődjön. 

Rák (06.22 - 07.22)

Amúgy is könnyen el lehet rontani a kedvét, de ma különösen fogékony lesz mások hangulatára. Próbálja meg pozitív emberekkel körülvenni magát, hogy feldobják, ne lehúzzák.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Hosszú ideje vár valamire, és mostmár tényleg kezdi nem bírni tovább, pedig magához képest ugyancsak türelmes volt. Kitartást, mostmár nincs sok hátra, ráadásul valószínűleg pozitív híreket kap majd!

Szűz (08.23 - 09.22)

Általában nagyon jól megtalálja az egyensúlyt a saját igényei és a másokkal való törődés között, ma azonban küzd, nehezen mondd le dolgokról, és nincs is kedve másokra figyelni. Néha beleférnek az ilyen napok is...

Mérleg (09.23 - 10.22)

Ma ráeszmél, hogy egy rakás olyan ember veszi körül, akik csak lehúzzák, kihasználjk, akik csak elvesznek öntől, de cserébe semmit nem adnak. Ideje kiiktatni ezeket az embereket az életéből!

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ne vegyen többet a nyakába annál, mint amit elbír. Legyen szó a kollégáiról, vagy barátokról, családtagokról, mondjon nemet, ha úgy érzi, már átlépik a tűréshatárát!

Nyilas (11.22 - 12.21)

Gyakran kerül bajba amiatt, hogy nem tudja tartani a száját, ma is egy ilyen helyzetbe keveredhet, ha nem figyel oda. Lehet, hogy önnek komolytalannak tűnik egy titok, de aki önre bízta, annak sokat jelenthet...

Bak (12.22 - 01.19)

Nem igazán tud mit kezdeni azzal, ha dicsérik, kifejezetten zavarba jön tőle. Ma viszont bőven lesz alkalma gyakorolni, ugyanis rengeteg elismerésben lesz része, sőt akár nyilvánosan is megköszönhetik a munkáját.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Több olyan visszaigazolást is kap a munkájával kapcsolatban, hogy már sokkal előrébb kéne tartania, fontosabb pozícióban kéne dolgoznia, mint most. Ez végre ad egy nagy lökést önnek, hogy megpályázzon egy komolyabb állást.

Halak (02.19 - 03.20)

Álmodozó típus, de most különösen elrugaszkodik a valóságtól és olyan hajmeresztő terveket szövöget, amiket szinte képtelenség megvalósítani. Ön mégis hisz ezekben, és most arra van szüksége, hogy támogassák, ezt pedig meg is fogja kapni.

Olvassa el heti horoszkópját is!

3 csillagjegy, akinek óriási változást hoz a december

Vajon ön a legintelligensebb csillagjegyek között van? Mutatjuk!

(Kiemelt kép: Shutterstock)