Nagy Feró is érzi a gazdasági válságot: Meg kell érteni, hogy mindenkinek kevesebb pénzből kell gazdálkodnia

Nagy Feró anyagilag nem járt jól az elmúlt évben, de elmondta, miért nem bánkódik mégsem: mert ő nem olyan.

2023. október 9., 08:32

Szerző:

Nagy Feró arról nyilatkozott a Blikknek a hétvégén, hogy az ország egyre romló gazdasági helyzete azt jelenti, hogy neki is kevesebb volt a koncertje és ennek megfelelően a bevétele idén, mint az utóbbi évtizedekben bármikor.

„idén úgy harminccal kevesebb koncertünk volt a Beatricével, mint korábban. Ez anyagilag nyilvánvalóan az egész együttesre hatással volt, így rám is, de mivel nem vagyok bánkódó típus, nem szomorkodom. Meg kell érteni, hogy mindenkinek kevesebb pénzből kell gazdálkodnia, ilyenkor pedig a kultúrára kisebb összeget tudnak költeni az emberek.”

Azért nincs minden veszve, az ivóvizet napfényenergiával feltöltő rockzenész december 9-én az MVM Dome nevű helyszínen ad majd koncertet a Beatricével, némileg bepótolva, ami a nyáron kimaradt.

Az interjúban Nagy Feró az unokáiról is mesél, valamint az egészségi állapotával kapcsolatosan a következőket mondja el:

„a Jóistenben hiszek és bízom, szerintem minden őrajta múlik. Nincsenek bevált trükkjeim, csupán élem az életemet. Hetente kétszer a barátaimmal focizni járunk, ilyenkor órákon át rúgjuk a bőrt, aztán gargalizálunk egy kicsit és kibeszéljük a feleségeket. Persze semmi rosszra nem kell gondolni, ez olyan férfidolog.”

(Kiemelt kép: Dimény András/168.hu)