Alekosz trágár kirohanást intézett Kunovics Katinkához: Engem ő most ABUZÁL, testszégyenít

Alekosz azt mondja, hogy egy fradista nem csatázik nőkkel – akkor most vagy Alekosz nem fradista, vagy ez nem csatázás.

2023. november 18., 06:11

Szerző:

Tegnap véget ért az Ázsia Expressz idei évada, de Alekosz viszályai feltehetőleg nem csillapodnak még egyhamar. Nemcsak a párjával, Varsányi Rékával váltak szét útjaik, de többek között Völgyi Zsuzsival és Kunovics Katinkával is igencsak összekülönbözött. A Romantic énekesnője a következőket találta ugyanis mondani, amint azt a Blikk is idézi:

„a szemünkben művésznőknek hívott minket, de visszahallottam a döngő lépteket. Nem érint meg különösebben. Rájöttem, hogy ő egy lufi, belül nem sok minden van. Nem okos, nem tehetséges, még csak nem is jóképű, egyetlen fegyvere a bunkósága. Ezzel próbál valahogy kitűnni a tömegből, és műsorba, címlapra kerülni. Hál’Isten, nem nekem kell őt elviselni, hanem szegény Rékának.”

Erre Alekosz a Facebookon válaszolt, azzal a címmel, hogy „ÉRTÉKEK”. A következőképpen fogalmaz:

„az előbb olvasom a bulvársajtóban, hogy Kunovics Katinka – különben ő a Romantic nevű együttes énekesnője – a következőket mondja rólam: nem okos; nem jóképű; nem tehetséges; egyetlen fegyvere, hogy bunkó. Persze, mondhatnám, hogy engem ő most ABUZÁL testszégyenít, és hasonló, ma divatos ökörség, de nem mondom. Egy Fradista nem csatázik nőkkel meg gyerekekkel. Attól hogy ő ezt a megoldást választotta, én megmaradnék.. úriembernek. Ahogyan mindig is szoktam. Ezek után is.
Szóval Katinka, szerintem te egy gyönyörű nő vagy. Mint, ahogyan minden nő gyönyörű. Ki így, ki úgy. Ki ennek, ki annak. Mellette okosnak is tartalak, mertha nem így lenne, nem tudnád elénekelni gyönyörűségesen, hogy – hogy mondjam el, vágyom rád, szeretem a bőröd illatát. A fegyvereidet illetően pedig, hitelesen nyilatkozni nem tudok.. hiszen nem ismerem mélyrehatóan a repertoárod, de abban biztos vagyok, hogy van. Egy fegyvered, legalábbis, biztosan van. Hogy Alekoszról beszélsz. Hisz ezmár elég ahhoz, hogyvégre írjanak is rólad. Köszönettel: Nagy Alekosz!! – És nem Balekosz. Ahogyan is te az adásokban gúnyolódtál. Zsuzsi kurvaanyázása talán már mindegy is.”

Alább találja a teljes posztot.

(Kiemelt kép: Alekosz Facebookja)