Nádai Anikó sírva vallott arról, hogy az elmúlt év pokol volt a számára

Íme egy megdöbbentő részlet a Nyerő párosból.

2021. október 20., 09:46

Szerző:

Nemcsak Szabó-Kulcsár Edináék dobtak be egy súlyos vallomást a Nyerő párosban. Amíg ők arról beszéltek, kapcsolatuk milyen súlyos válságba jutott, addig Nádai Anikó arra emlékezett vissza, mennyire nehéz volt számára az elmúlt év.

„Nekem a tavalyi évem maga volt a pokol. Azt hittem, hogy engem elátkoztak. Meghalt az édesanyám, utána pedig kiderült, hogy beteg vagyok. És a Peti ezt az egészet végigcsinálta velem. Én azt érzem, hogy őt ajándékba kaptam. Lehet, hogy... gondoltam arra, hogy anyu küldött, de ez elég furán hangozhat így. Olyan szerencsésnek érzem magam, hogy mindenért kárpótol most az élet. Hálás vagyok a családomért, a fiamért, a páromért, a munkámért. Minden nap csak azt tudom elmondani, hogy én semmivel sem szeretnék többet, csak ezt  ne vegye el tőlem senki, ami most van”

– mondja Nádai Anikó az alábbi videóban, említve betegségét. Amint azt a műsorvezetőnő tavaly novemberben az Instagramon megosztotta, méhnyakrák miatt kellett őt megműteni, erről szól az alábbi posztja.

Nem sokkal ezelőtt lehetett, hogy Nádai Anikó összejött az akkor válófélben levő Hajmásy Péterrel, ugyanis amint azt mi is megírtuk, október elején volt kerek egy éve, hogy ők ketten kapcsolatban vannak.

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)