Nádai Anikó és Hajmásy Péter már egy éve együtt vannak, de a férfi hivatalosan csak most vált el az exétől

Hajmásy Péter egy ismert modell férje volt a pénteki ítéletig.

2021. október 9., 11:41

Szerző:

Nádai Anikó és Hajmásy Péter hamarosan a Nyerő páros című reality-vetélkedő új évadában fognak együtt szerepelni, ehhez a műsorhoz készült a fenti fotó. A televíziós személyiség a héten az alábbi poszttal emlékezett meg az Instagramon arról, hogy szerelmével már egy éve együtt vannak.

„1 éve fogod a kezem. 1 éve szeretlek. Úgy szeretlek, hogy arra nincsenek szavak. Ajándékba kaptalak, és vigyázni fogok erre a kincsre, amíg világ a világ”

– írja Nádai Anikó a szerelmének. Bár kapcsolatuk már egy éve tart, Hajmásy Péter házasságának azonban csak most lett vége.

A Blikk friss cikkében fotókat is meg lehet tekinteni, amint Hajmásy Péter komoly arccal, volt felesége, Weisz Fanni modell pedig mosolyogva távozik a bíróságról, miután kimondták a házasság felbontását. A pár hét évvel ezelőtt jött össze, 2018-ban házasodtak össze, és Weisz azt mondja, (most már ex)férje miatt volt, hogy ő évekig nem állt szóba édesanyjával. Erről korábban részletesebben írtunk, kattintson ide a cikkünkért!

Ahogy Hajmásy Péter is új párt talált már, mióta a házasság tönkrement, Weisz Fanni sincs már egyedül. A sors úgy hozta, hogy a modell pont Nádai Anikó exébe lett szerelmes, így ő most Gergővel alkot egy párt, aki korábban a műsorvezetőnő kedvese volt.

(Kiemelt kép: Nádai Anikó Instagramja)