Molnár Piroska rossz állapotban van, mégsem műtik meg: Nagyon sok problémát okoz

Molnár Piroskát egyre inkább korlátozzák egészségügyi problémái, a műtéttől viszont fél.

2024. augusztus 7., 10:43

Szerző:

Úgy volt, hogy Molnár Piroska színésznőnél hamarosan térdműtét lesz szükséges, de a Blikk most azt írja, hogy a páciens meggondolta magát, ezért az operációk elmaradnak. Pedig a bajok sajnos nem múltak el, a betegség korlátozza Molnár Piroskát a mozgásban.

Molnár Piroska fél a műtéttől

Molnár Piroska a következőkkel indokolja, hogy miért nem operáltatja meg mégsem a térdét:

„Bevallom, az ember fél már nekimenni ilyen protézises műtéteknek. Természetesen biztosan kellene már ide-oda, de nem hiszem, hogy így, közel nyolcvanévesen az orvosok olyan boldogok lennének, és elvállalnák az operációt, hogy új térdet varázsoljanak nekem.”

A 78 éves színésznő mindenesetre továbbra is játszik, de például egy olyan napi sorozatot, mint a Keresztanyu már nem vállalna el. Amire képes, azt viszont még szívesen megcsinálja, akármilyen nehézkes is a mozgása:

„Nagyon sok problémát okoz, egyáltalán nem úgy mozgok, mint régen, de már csak olyan szerepeket játszom vagy vállalok el, amit fizikailag meg tudok csinálni. Leginkább ülök vagy legfeljebb bottal teszek a színpadon vagy egy-egy jelenetben néhány lépést.”

Már nem sokáig láthatjuk Molnár Piroskát

És bár továbbra is vannak szerepek, amiket szívesen és sikerrel alakít a színpadon, ha ön még szeretné élőben látni Molnár Piroska játékát, a szeptemberben kezdődő évadban mindenképpen menjen majd el valamelyik előadására.

Molnár Piroska a Deszkavízió című honlapnak adott ugyanis interjút júniusban legújabb színházi premierje kapcsán. Június 14-én a salföldi Thália Nyárikert színpadán debütált ugyanis a Göttinger Pál által írt és rendezett Madám Bizsu – a címszerepben Molnár Piroskával. Szeptember 27-től majd a Télikertben lesz látható az előadás. A múlt heti premierhez vezető próbafolyamat azonban már az utolsó volt a 78 éves színésznő életében.

„Már egy ideje napirenden is van, hogy valószínűleg az utolsó évadot kezdem meg jövőre. Idén ősszel leszek 79 éves, abban a szezonban, amelyben betöltöm a 80-at, már csak azokat az előadásokat akarom megtartani, amelyeket nélkülem nem tudnak műsoron tartani. De újat biztosan nem fogok vállalni”

– mondja Molnár Piroska, és a nyilatkozata Reviczky Gábort juttathatja az ember eszébe. Ő ugyanis szintén nemrég jelentette be, hogy játszik továbbra is azokban a darabokban, amikben benne van, de újat nem fog többet vállalni.

(Kiemelt kép: Molnár Piroska a Televíziós Újságírók Díjának 2021-es gáláján, ahol a Keresztanyu címszerepéért a legjobb színésznő díját nyerte el. Fotó: RTL/Sajtóklub)