Molnár Piroska: „Teszem a dolgom, de már egyre kevesebb élvezetet találok benne”

Molnár Piroska őszinte vallomást tett.

2023. szeptember 30., 11:43

Szerző:

Október elsején a 78. születésnapját ünnepli Molnár Piroska. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő egy pillanatra sem áll meg, rengeteget dolgozik, ám most már érzi, hogy közeledik a 80-hoz, ezért sokszor egyre nehezebben teszi a dolgát. 

„Az ember ilyenkor már azt sem tudja, lesz-e holnap vagy holnapután. Túl egy térd- és szívműtéten, beépített pacemakerrel már nem nagyon ugrálhatok. De azt büszkén mondhatom: miattam még egyetlen előadás sem maradt el. Nyolc darabban játszom, négyben a Tháliában, az anyaszínházamban, háromban a Rózsavölgyi Szalonban, egyben pedig az Orlai Produkcióban. Emellett túl vagyok egy film forgatásán, amelyben Vilmányi Benettel játszom együtt. Ez jövőre kerül a mozikba. Teszem a dolgom, de már egyre kevesebb élvezetet találok benne. Igaz, nem nekem kell ezt élvezni, hanem a közönségnek. Néha már nyűg a hajnali felvételeken részt venni, megerőltető próbákat letudni. De végül is ez az életem, a színjátszás”

– mondta Molnár Piroska a Blikknek.

Az is kiderült, hogy a színművésznő a születésnapját a családjával ünnepli, sőt szalonnát fognak sütni, ugyanis ez volt Molnár Piroska egyetlen kérése.

(Kiemelt kép: DFP - Schumy Csaba)