Molnár Gusztáv most reagált a róla méltatlan helyzetben készült fotókra: újra kórházba került

Molnár Gusztáv részegen az utcán fekszik az augusztus végén publikált fotókon. Először nyilatkozott a botrányról.

2024. szeptember 11., 07:53

Szerző:

Pont két hete annak, hogy sokkoló fotókat közölt a Blikk: Molnár Gusztáv látható rajtuk, amint a Corvin-negyed környékén részegen ténfereg és az utcán fekszik. A 36 éves színész most reagált az újabb botrányra, és hosszú interjúban mesélte el, mi történt vele azóta – elég sok minden.

Molnár Gusztáv nem haragszik

Sok olyan komment érkezett két héttel ezelőtt, amik szerint felháborító, hogy ilyen lealacsonyító helyzetben, nyilván az érintett beleegyezése nélkül készült fotókat tesznek közzé, de akik azt hitték, hogy Molnár Gusztáv ezek után szóba se fog állni a Blikkel, azok tévedtek. A friss interjút szintén a Blikk közli, és ezt mondja nekik a Drága örökösök és a Nyerő páros sztárja:

„Érdekes, mert sokan rám írtak, hogy ez milyen kegyetlen dolog volt, de én ebbe beleállok. Sokkal többen küzdenek ezzel, mint gondolnánk, csak épp nem fotózzák le őket. Az én küzdelmem eddig is a nyilvánosság előtt zajlott, a visszaesés is ennek a része. Lementettem a fotókat, hogy örökre emlékeztessenek erre. Nincs bennem harag, a rólam készült képek olyan tükröt tartottak elém, amibe többé nem akarok belenézni.”

Molnár Gusztáv újra a rehabon volt és az exével is kibékült

A fotók elkészülte után a színészért kimentek a mentők és bevitték a kórházba. Ezután a következők történtek:

„Még aznap kiengedtek, amikor pedig újra ott voltam egy üres lakásban egyedül, arra gondoltam, nagyon nagy a baj, és ha nem kérek segítséget, annak tragédia lesz a vége. Ezért önként bevonultam egy intenzív terápiára a Semmelweis Egyetem Addiktológiai Osztályára. Másfél hetet töltöttem ott, és csak az a lány tartotta a lelket bennem, aki minden nap megérkezett fél 3-kor, hogy háromtól hatig, a látogatási időben egy padon ülhessen velem és beszélgessünk.”

Az interjúban többek között arról is van szó, hogy ez a bizonyos lány nem más, mint Dorina, akivel többhónapos kapcsolat után a színész viszonya idén nyáron szakítással ért véget, de akivel az alábbi, júliusi közös kép azóta is kint van a színész Instagramján.

Molnár Gusztávra rendőrt kellett hívni

Az, hogy Dorina újra feltűnt a színész életében, azért is megdöbbentő, mert szintén a  Blikk azt írta a volt barátnő egyik ismerősére hivatkozva még augusztus végén, hogy Molnár Gusztáv állítólag több alkalommal megjelent az exe lakásánál, ezért nem egyszer hívtak rá rendőrt is

„Összesen tizennégy alkalommal jártak járőrök az épületben: hol a volt barátnője, hol a szomszédok hívják ki őket, mert dörömböl az ajtón, a ház előtt balhézik, ordibál. A lakók nagyon kivannak már miatta, egyre többen ismerik fel az utcában, volt már rá példa, hogy a házhoz közelítve elzavarták”

– mondta egy ismerős.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)