Molnár Gusztávról újabb hírek láttak napvilágot: állítólag a volt barátnője rendőrt hívott rá

Molnár Gusztáv nincs jó állapotban.

2024. augusztus 29., 07:26

Szerző:

Mint megírtuk, Molnár Gusztáv ismét az alkohol rabja lett. A színészről nemrég méltatlan fotók láttak napvilágot, amik akkor készültek, amikor az utcán feküdt részegen. Most azonban a Drága örökösök sztárjáról friss hírek érkeztek, és kiderült az is, hogy a szakítását nehezen tudja elfogadni. 

„Kétségbeesetten kapaszkodik abba, amely számára a legutolsó jó dolgot jelentette, mégpedig a volt barátnőjébe. Egyszerűen nem képes elfogadni, hogy vége a kapcsolatnak, ezért túllőtt a célon: gyakorlatilag zaklatni kezdte az exét”

– nyilatkozta a Blikknek Molnár Gusztáv volt barátnőjének egyik ismerőse.

A színész volt párja, Dorina nem akart nyilatkozni, azonban az kiderült, hogy az ismerősök és barátok aggódnak a hölgyért. Molnár Gusztáv állítólag több alkalommal megjelent az exe lakásánál, ezért nem egyszer hívtak rá rendőrt is. 

„Összesen tizennégy alkalommal jártak járőrök az épületben: hol a volt barátnője, hol a szomszédok hívják ki őket, mert dörömböl az ajtón, a ház előtt balhézik, ordibál. A lakók nagyon kivannak már miatta, egyre többen ismerik fel az utcában, volt már rá példa, hogy a házhoz közelítve elzavarták”

– mondta egy ismerős.

A lapnak a hírt a rendőrség is megerősítette. Úgy tudni, hogy  a címen rendszeresen intézkedtek, ám feljelentés egyetlen alkalommal sem történt. A kiérkező rendőrök ilyenkor elkísérik, megnyugtatják a színészt, de eljárás feljelentés hiányában eddig nem indult.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)