Moldován András milliárdos elárulta, mit dolgozik a fia és hozzátette, tudja, mit gondolnak erről az emberek

Moldován András milliárdost a Cápák között című műsorból ismerik az RTL nézői, érdemes megnézni, hogyan beszél a fiáról egy friss riportban.

2024. június 16., 07:51

Szerző:

Moldován András milliárdos egyik beceneve az, hogy „sertésmogul”, de a disznók mellett rengeteg mással is foglalkozott élete során és foglalkozik jelenleg is: többek között realityszerepléssel. Igen, őt is a Cápák között egyik befektetőjeként ismerheti a nagyközönség. A héten a fiáról vallott a Fókusz című műsorban.

Moldován András tudja, mit szoktak gondolni gazdag emberek gyerekeiről

Moldován András rendkívül büszke a fiára az alábbi riport szerint, amiben egyébként a Cápák között más milliárdosai is megszólalnak: Balogh Levente, Balogh Péter, Lakatos István és Sárospataki Albert. De talán az elsőnek sorra kerülő Moldován András nyilatkozata a legérdekesebb:

„A legbüszkébb arra vagyok, amikor azt mondják nekem, hogy »sose gondoltam volna, hogy egy ilyen embernek lehet ilyen fia«. Merthogy a gazdag embereknek olyan pökhendi meg nemtudommilyen gyerekük van. Nálunk a Marci az üzletfejlesztési igazgató. A Marci foglalkozik az összes befektetéssel közvetlenül és azoknak a napi dolgaival. 28 éves, elképesztően tehetséges. Véletlenül sem értünk egyet nemhogy mindenben, de elég kevés dologban, és ez nem baj, mert tiszteletben tartjuk egymást. De a legbüszkébb arra vagyok, amikor valaki azt mondja nekem, hogy »Úristen, de jó fej a gyereked!« Ez a csoda. Ez óriási.”

Alább nézheti meg a riportot, ami a fentieket tartalmazza, az alatt pedig mutatjuk Moldován András egy korábbi nyilatkozatát, ami eléggé más csengést ad majd a fentieknek.

Moldován András ugyanis arról beszélt márciusban, hogy úgy érzi, nem volt elég jó apja a fiának. Így fogalmaz az alábbi videóban:

„Szülőként nekem egy dobásom volt, egy saját gyerekem van. Nem volt alkalmam gyakorolni. Az ember jót akar, de abban, hogy jót akar, szülőként nem mindig a legjobbat cselekszi. Egy kicsit azt gondolom, hogy arra is egy vállalkozásként tekintettem és tökéletes, szabad, együttműködő módon tekintettem az egészre, és egy csomót hibáztam.”

Moldován András arra emlékszik vissza, hogy milyen nagy csapás volt a számára, hogy a mobiltelefont feltalálták, mert így már aközben is hívták őt, amikor a kisfiával focizott az udvaron. Ő felvette a telefont, és úgy érezte, muszáj a munkát választania a fia helyett. Ezzel kapcsolatban a következőket mondja:

„Az az elmulasztott perc nem jön vissza. Hogy megérte vagy nem érte, azt szerintem nem tudjuk. Hazugság azt mondani, hogy nem érte meg, mert nem tudjuk.”

Itt találja a videót, amiben Moldován András ezekről beszél, de említi azt is, hogy régebben azt gondolta, hogy a pénz nem boldogít, de tudta, hogy boldoggá tudja tenni vele magát és másokat, hozzátéve, hogy ha nem is gazdagít önmagában a pénz, könnyebb boldognak lenni, ha az embernek van belőle valamennyi.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Cápák között)