Menyasszonyfotó – Agárdi Szilvia férjhez ment: Belül én is sírtam

Agárdi Szilvia címlapon mutatta meg esküvői fotójukat, és férjével együtt nyilatkoztak a nagy napról.

2023. július 13., 07:29

Szerző:

Agárdi Szilvia 2013-ban lett a The Voice döntőse, és talán azóta sem volt ilyen szép éve, mint amilyen ez a mostani. A látássérült énekesnő idén megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsor nyolcadik évadát, aztán pedig férjhez ment! Ez utóbbiról a Story magazin friss számában lehet képeket megnézni.

És természetesen nyilatkozat is van a képek mellé: az 1995-ben született énekesnő és újdonsült férje, Czerődi Gergely részletekbe menően meséltek a nagy napról. A vőlegény a következőket mondja:

„előtte nem láttam rajta az esküvői ruhát. Gyönyörűen állt rajta. Szinte elállt a lélegzetem. Már akkor éreztem, hogy kezdenek gyűlni a szememben a könnyek. Szilvi apukája sem bírta ki sírás nélkül. Nagyon megható pillanat volt, amit sosem fogok elfelejteni.”

Agárdi Szilvia pedig többek között a következőket meséli:

„amikor apu odajött a szobához, ahonnan az oltárhoz kísért, akkor azt mondta: »Nem hiszem el, hogy ez a pillanat is eljött«. Jaj, nem akarok sírni! Tudom, hogy neki álomszerű volt, hogy oltárhoz kísérhet. Miután elindultunk, éreztem rajta, hogy fojtogatja a sírás. Én még akkor nem pityereghettem a sminkem miatt. Emlékszem, a vonulásunk idején megálltunk egy picit, hogy megéljük azt a pillanatot. Átfutott előttem az életem, hogy copfos kislányként néha önbizalomhiánnyal küzdöttem, most meg itt vagyok az apukámmal, körülvesznek a szeretteim, és meg fog változni az életem. Sokat küzdöttünk azért, hogy tényleg igazi boldogságra találjunk. A mi történetünk nem került még be egy mesekönyvbe sem, nekünk mégis mesebeli, ami velünk történt.”

Amikor a menyasszony az oltárhoz ért, vőlegénye könnyek között odasúgott neki valamit:

„azt súgta nekem, hogy gyönyörű vagyok, és hogy el se hiszi, hogy itt állunk. Én próbáltam magam tartani, de belül én is sírtam.”

A násznép mintegy ötven főt tett ki egyébként, az ifjú pár most nászúton van a Mátrában.

(Kiemelt kép: Zsigmond László – dfp.hu)