Mádai Vivien olyan fotókat posztolt, hogy most mindenki azt találgatja, férjhez mehetett-e

Mádai Vivien nem mondja egyértelműen, hogy mit ünnepelt, de a követőinek van egy tippje.

2023. június 13., 08:54

Szerző:

Mádai Vivienre sokan talán még műsorvezetőként emlékeznek, de a 34 éves médiaszemélyiség most az ELLE magazin főszerkesztőjeként dolgozik.

Mádai Vivent 125 ezren követik az Instagramon, ők a következő fotókat láthatták az elmúlt néhány órában. A felirat szerint ezek voltak az újságírónő szerelmének legjobb napjai:

„best days of my love”.

A posztban ezen kívül köszönetet mond a szolgálataiért két divattervezőnek, egy cukrásznak, egy virágosnak, egy fotósnak és... egy esküvőszervezőnek.

A képek alapján ez akár egy luxuskategóriás születésnap is lehet, igaz, Mádai Vivien születésnapja április 10-én volt. Az egyik fotón mindenesetre félig látható egy olyan léggömb, ami mintha „Mr. & Mrs.” felirattal lenne díszítve.

Mádai Vivien egyébként 2021-ben jelentette be, hogy elválnak egymástól gyermeke apjával, majd később arról is beszélt, hogy újra párkapcsolatban van. Mostani párjával márciusban költöztek össze, és ha a találgatásoknak hinni lehet, akkor az illető már Mádai Vivien férje.

(Kiemelt kép: ELLE Magyarország)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.