Kiderült, ki Mádai Vivien új, titkos szerelme

Mádai Vivien csak utalgat új párkapcsolatára a közösségi médiában, de...

2022. február 19., 10:25

Szerző:

Mádai Vivien nagyjából egy évvel ezelőtt, 2021 februárjában jelentette be, hogy elválnak egymástól a férjével. A TV2 műsorvezetőnője Instagramján aztán tavaly decemberben kezdtek el olyan képrészletek-feliratok megjelenni, amik egyre egyértelműbben utaltak arra, hogy televíziós újságírónő újra kapcsolatban lehet.

Jelen cikkünk megjelenésekor is tartalmaz egy ilyen utalást Mádai Vivien Instagramja: az egyik automatikusan eltűnő sztorija egy szív alakú cékla fotóját tartalmazza, és a kép feliratából kiderül, hogy az egy Valentin-napi vacsorán készült. A követők egy korábbi sztoriban egy gyűrűt is kiszúrtak, ami arra utalhat, hogy Mádai Vivent esetleg már el is jegyezte a szerelme.

Maga az érintett eddig semmit nem erősített meg, de a Bors című lap cikket közöl arról, hogy mit sikerült kideríteniük a férfiról, akit Mádai Vivien eddig nem mutatott be a nyilvánosság előtt. A legfontosabb tudnivaló az illetőről, hogy nem közszereplő, nincs különösebb köze a média világához, a nevét nem is publikálhatták. Annyit azonban lehet tudni róla többek között, hogy a férfi egy „menő ügyvéd”, és hogy „az átlagosnál is sármosabb”.

Úgy tűnik, egyelőre Mádai Vivien sem kíván többet megosztani a szerelmével kapcsolatban, de hátha a következő hetekben-hónapokban felbukkannak majd együtt egy magazincímlapon.

Új kapcsolatok

Gáspár Evelin címlapon mutatta meg új szerelmét

Kulcsár Edina új szerelme csak a 8 általánost járta ki, de hihetetlen luxusban él

Fekete Dávid felesége új férfival kezdett kapcsolatot, meg is mutatta szerelmét

(Kiemelt kép: Mádai Vivien Instagramja)